Casti Studio Pro

Disponibilitate: Da

299.00 lei

bucati

 
Informații
Casti studio

Casti profesionale Studio Pro

Castile pentru studio Kruger&Matz Studio Pro sunt o propunere perfecta pentru toti fanii sunetului de calitate, producatorii de muzica si persoanele carora le place sa-si petreaca timpul liber in fata unui computer. Studio Pro au tot ce ti-ai putea dori de la castile tale. Acestea combina sunetul echilibrat si clar, designul modern si calitatea inalta a materialelor utilizate.

Casti de studio

Calitate excelenta a sunetului

Castile Studio Pro au fost concepute pentru a oferi sunet de cea mai inalta calitate. Un raspuns larg in frecventa, in intervalul 10 Hz - 35 kHz, asigură atat reproducerea precisa a sunetului de bas, cat si reproducerea clara a tonurilor medii si inalte.

Casti Semi Open Back

Casti
Semi Open Back

Castile de studio Kruger&Matz au un design semi-deschis, ceea ce inseamna ca ofera o izolare excelenta a sunetului, permitand in acelasi timp o ventilatie naturala. Aceasta este o solutie ideala pentru persoanele care apreciaza claritatea sunetului si confortul in utilizare.

dobre słuchawki studyjne

Simte sunetul

Datorita utilizarii unui difuzor din neodim de 50 mm, te poti bucura de o claritate exceptionala, adancime a basului si detalii ale sunetului. Indiferent daca asculti muzica preferata, creezi propriile compozitii muzicale sau lucrezi la un proiect audio, castile de studio Kruger&Matz iti vor schimba experienta audio.

Casti pentru studio

Pentru confort sporit

Studio Pro asigura confort, chiar si in timpul orelor lungi de utilizare. Aparatoarele de urechi moi si bentita reglabila iti asigura o potrivire perfecta. Indiferent de marimea capului sau de durata de purtare, castile de studio Kruger&Matz iti vor asigura confortul.

Casti cu Jack 6.3 mm

Mai multe posibilitati

Indiferent de sursa de sunet pe care o preferi, castile Kruger&Matz Studio Pro sunt gata de actiune. Sunt echipate atat cu un conector jack de 3,5 mm, ideal pentru conectarea la un smartphone, tableta sau laptop, cat si cu un conector jack de 6,3 mm, ceea ce le face compatibile cu dispozitivele audio profesionale. ​

Casti de studio

Casti Studio Kruger&Matz

Cufunda-te in lumea sunetului si bucura-te de un sunet grozav. Trei modele de casti de studio Kruger&Matz nu numai ca promit o calitate excelenta a sunetului, ci si confort si versatilitate.

 
Fișa tehnică
MicrofonNu
Tip castiPe urechi
TehnologieCu fir
MaterialPlastic
Magnet din neodimDa
Dimensiune difuzorØ 50 mm
Raspuns in frecventa10 Hz – 35 kHz
Impedanta32 Ohm
SPL90 dB
Sensibilitate106 dB ± 3 dB
Putere nominala de intrare350 mW
Putere maxima de intrare1200 mW
Putere de iesire:400 mW
Cablu250 cm
Intrare AUXJack 3,5 mm, Jack 6,3 mm
Dimensiuni casti155 x 195 x 105 mm
Greutate casti360 g
CuloareNegru

Scrieţi o recenzie

Casti Studio Pro
  • Magnet: neodim
  • Dimensiune difuzor: 50 mm
  • Impedanta: 32 ohm
  • Raspuns in frecventa: 10 Hz – 35 kHz
  • Include mufa Jack 3,5 mm si mufa Jack 6,3 mm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu