Plata securizata

KrugerMatz.ro va emite o factura pentru produsele comandate, ce va contine pretul final, cu toate taxele incluse, ce urmeaza a fi platita. Utilizatorul trebuie sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata ramburs

Plata produsului se face dupa receptionarea coletului / coletelor expediate de KrugerMatz.ro. Plata se va efectua direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Deschiderea coletului / coletelor nu se poate face decat dupa semnarea AWB-ului de livrare si achitarea contravalorii acestuia / acestora.

Prin Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii / facturii proforme emise de KrugerMatz.ro si in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari, iar livrarea marfii se va face doar dupa confirmarea platii.

KrugerMatz.ro se obliga sa asigure ambalarea corespunzatoare a produsului / produselor si transmiterea tuturor documentelor insotitoare.

Momentan, se pot efectua plati prin intermediul cardului bancar, urmand ca plata prin PayPal sa fie implementata in cel mai scurt timp!

Produsul / produsele raman in proprietatea KrugerMatz.ro pana la momentul efectuarii integrale a platii aferente comenzii plasate.


Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu