Plata securizata

KrugerMatz.ro va emite o factura pentru produsele comandate, ce va contine pretul final, cu toate taxele incluse, ce urmeaza a fi platita. Utilizatorul trebuie sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata ramburs

Plata produsului se face dupa receptionarea coletului / coletelor expediate de KrugerMatz.ro. Plata se va efectua direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Deschiderea coletului / coletelor nu se poate face decat dupa semnarea AWB-ului de livrare si achitarea contravalorii acestuia / acestora.

Prin Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii / facturii proforme emise de KrugerMatz.ro si in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari, iar livrarea marfii se va face doar dupa confirmarea platii.

KrugerMatz.ro se obliga sa asigure ambalarea corespunzatoare a produsului / produselor si transmiterea tuturor documentelor insotitoare.

Momentan, se pot efectua plati prin intermediul cardului bancar, urmand ca plata prin PayPal sa fie implementata in cel mai scurt timp!

Pentru plata cu cardul va rugam urmati pasii de mai jos:

Click in casuta card de credit pe simbolurile VISA, MASTER CARD.

Click pe butonul "Plata card"

In continuare veti fi directionati catre pagina de autorizare a platii.

Produsul / produsele raman in proprietatea KrugerMatz.ro pana la momentul efectuarii integrale a platii aferente comenzii plasate.


Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu