Regulament magazin

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul KrugerMatz.ro este administrat de Lechpol Electronic, cu sediul social in Resita, Caras Severin, B-dul Republicii 5, avand codul de inregistrare fiscala RO22976532, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J11/1142/2007.

KrugerMatz.ro face eforturi sustinute pentru acuratetea informatiilor prezentate. Cu toate acestea, se impune mentiunea ca descrierile produselor au caracter informativ, iar unele produse livrate pot diferi de prezentarea de pe site. De asemenea, pretul produselor prezentate poate fi modificat fara o notificare in prealabil.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil, fara atragerea obligativitatii din partea KrugerMatz.ro in cazul epuizarii stocului.

Prin accesarea site-ului KrugerMatz.ro se considera acceptati termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia in vigoare.

COMENZI

Prin plasarea unei comenzi pe site, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) pe care KrugerMatz.ro poate sa o aleaga pentru stabilirea detaliilor. Ulterior plasarii unei comenzi veti primi o confirmare a comenzii dumneavoastra. Aceasta confirmare nu va constitui accept de comanda si nici nu va exista un contract intre cele doua parti pana la confirmarea faptului ca produsele comandate au fost expediate catre dumneavoastra.

PRETUL PRODUSELOR

Pretul produsului/produselor este cel mentionat pe site. Pretul trebuie sa fie unul real (sa nu existe abateri sub sau peste limita bunului simt) astfel incat KrugerMatz.ro isi rezerva dreptul de a nu da curs comenzilor pentru produse ale caror preturi nu sunt reale (datorita unor disfunctionalitati ale site-ului, bunaoara). In astfel de cazuri, KrugerMatz.ro se obliga sa anunte utilizatorii asupra pretului corect in cel mai scurt timp posibil.

Preturile includ TVA, timbru verde si orice alte taxe cu exceptia taxelor de expediere a produselor. Preturile pot fi modificate fara o notificare prealabila.


Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu