Intrebari frecvente

Înainte de a ne contacta direct, verifica răspunsurile la întrebările frecvente ale clientilor nostri.


Ai la dispozitie cinci incercari sa deblochezi ecranul. Daca nu reusesti, iti poti debloca telefonul introducand numele de utilizator si parola pentru contul tau Google.

1. Dupa a cincea incercare esuata de a debloca ecranul primesti un mesaj in care esti rugat sa astepti 30 de secunde, apoi sa apesi butonul OK.

2. Daca imaginea de display dispare, apasa butonul POWER pentru a-l reporni, apoi deblocheaza ecranul. 

3. Apasa Am uitat modelul, apoi logheaza-te in contul tau Google introducand numele si parola. 

Daca intampinati probleme de acest fel, urmati pasii de mai jos:

Meniu -> Agenda -> apasa pe iconita ¦ din coltul ecranului -Agenda de afisat-> selecteaza Toata agenda sau, dupa caz locatia dorita.

Optiunea de share, adica oferirea de conexiune de date de pe telefon poate fi facuta prin USB, Wi-Fi sau Bluetooth. Pentru a face acest lucru, urmeaza urmatorii pasi:

Meniu -> Setari -> Mai multe -> Tethering si hotspot portabil , apoi selectati Sharing: USB,  Wi-Fi hotspot sau Bluetooth.

Pentru a activa optiunea de sharing trebuie sa aveti activa minim o conexiune 3G, ceea ce poate presupune cheltuieli suplimentare.

Este posibil ca senzorul de miscare sa fie inchis. Pentru a activa senzorul, mergeti la Setari > Conexiuni > Porneste senzorul de proximitate.

Problema poate fi cablul sau adaptorul AC.  Asigura-te ca incarcatorul functioneaza si cablul nu este intrerupt. De asemenea,  asigura-te ca utilizezi accesoriile originale recomandate de Krüger & Matz, intrucat nu putem garanta functionarea optima cu dispozitive ale altor producatori.

In aceasta situatie este recomandat sa revii la setarile de fabrica din meniul de Recovery. Procesul presupune pierderea datelor stocate in memorie; urmariti  pasii de mai jos:

1. Scoateti si apoi introduceti bateria, apoi deschideti telefonul apasand butonul de Pornire si Volum +

2. Folositi Vol - pentru stergerea datelor/ reintoarcerea la setarile de fabrica si confirma apasand Power

3. Butonul Vol -, selecteaza Da si confirma apasand Power

4. Dupa repornire confirma reboot-area sistemului.

Pentru a stabili un anumit ton de apel pentru un contact, urmeaza instructiunile:

1. Ruleaza File Manager si selecteaza Secure storage, apoi creaza o  parola, sau apasa Cancel pentru a continua

2. Identifica unde este folderul unde se afla melodia si selecteaz-o

3. Du-te la folderul Melodii si apoi muta acolo melodia selectata anterior

4. Editeaza contactul selectat folosind aplicatia; din meniu, selecteaza Adauga un ton de apel.

  Toate updatarile disponibile si instructiunile la ele pot fi gasite in folderul "Downloads" pentru modelul de tableta selectat.

   1. Asigura-te ca router-ul functioneaza asa cum trebuie.
   2. Verifica detaliile de logare
   3. Modifica tipul de securitate al retelei (toate informatiile necesare pentru setarile retelei le puteti afla consultand instructiunile de utilizare ale router-ului).

   Problema poate fi rezolvata pe doua cai:

   • Daca te-ai logat deja pe tableta cu contul tau Google, poti face resetarea cu un alt dispozitiv cu acces la internet.
   • Reinstalezi software-ul disponibil pe www.krugermatz.com. Trebuie sa iei in calcul pierderea datelor stocate in memoria interna a tabletei.

   Din pacate, sistemul Android nu permite auto-instalarea de drivere pentru dispozitive externe. Tabletele marca  Krüger & Matz functioneaza cu modemul M-LIFE ML0510.

   Trebuie sa-ti aduci aminte sa instalezi unitatea neconectata. Daca tot nu functioneaza, verifica daca setarile APN se potrivesc cu setarile operatorului - daca nu, le gasesti pe site-ul oficial al operatorului.

   Pentru a nu pierde Microsoft Office, acesta trebuie sa fie activat inainte de upgrade. Nu este posibil sa activezi versiunea gratuita a MS Office 365 Personal dupa ce ai facut update.

   1. Gasesti aplicatia Office in meniul de start, iar dupa ce deschizi ecranul de activare apasa ACTIVATE.

   2. Daca deja ai un cont Microsoft, introdu numele si parola, apoi te loghezi, in caz contrar creezi un cont nou apasand optiunea Create.

   3. Vei fi redirectionat spre contul tau unde poti instala Office. Apasa butonul verde Install, apoi ruleaza butonul downloadat.

   4. Urmeaza instructiunile.

   5. Incepe procesul de upgrade apasand pe pictograma Windows din bara de activitati.


   IMPORTANT: Daca dupa update intampini probleme, contacteaza imediat service-ul.

   In cazul problemei mai sus mentionate, apasa si tine apasat butonul "power" pentru 10 secunde.

   In caz de probleme resetati driver-ul de placa grafica. Pentru a face asta, apasati click dreapta pe pictograma  My Computer -> Properties -> Device Manager -> Graphics Card -> Properties -> Driver -> Back Driver.

   Dupa introducerea dispozitivului in slotul dedicat al tabletei tale, mergi la  My Computer, care apare in discul de instalare virtuala. Deschide-l si urmeaza pas cu pas instructiunile ce apar pe ecran.

   Windows iti ofera optiunea de reinstalare. Pentru a incepe procesul, fa in ordine urmatorii pasi: Update si recuperare -> Recuperare -> Stergeti toate datele si reinstalati sistemul.


   Cosul meu

   nu sunt produse in cos

   Ramane de vazut Transport
   0,00 lei Total

   Confirmare comanda

   Cauta

   Meniu