Casti studio DJ

Disponibilitate: Da

149.00 lei

bucati

 
Informații
Casti

Casti DJ

Kruger&Matz DJ sunt casti de studio concepute pentru DJ profesionisti care se asteapta la o calitate excelenta a sunetului, confort la purtare si durabilitate chiar si in cele mai solicitante conditii.

Casti de calitate

Sunet perfect

Kruger&Matz DJ sunt casti pentru DJ complet profesionale, care impresioneaza printr-un sunet puternic si profund. Un raspuns larg in frecventa, in intervalul 10 Hz - 28 kHz, asigura atat reproducerea precisa a sunetului de bas, cat si a tonurilor medii si inalte. Un avantaj important al castilor sunt acoperitoarele mari pentru urechi care izoleaza perfect zgomotul exterior.

Casti

Simte sunetul

Datorita utilizarii unui difuzor din neodim de 50 mm, te poti bucura de o claritate exceptionala, adancime a basului si detalii ale sunetului. Indiferent daca asculti muzica preferata, creezi propriile compozitii sau lucrezi la un proiect audio, castile de studio Kruger&Matz iti vor schimba experienta audio.

Casti de studio

Confort ridicat

Castile de studio Kruger&Matz sunt un element esential al echipamentului fiecarui DJ, fiind extrem de confortabile. Acest lucru este garantat de acoperitoarele pentru urechi si bentita acoperite cu piele ecologica moale. O gama larga de ajustari asigura potrivirea perfecta pe cap si confortul in timpul orelor lungi de utilizare.

Casti Jack 6.3 mm

Mai multe posibilitati

Indiferent de sursa de sunet pe care o preferi, castile Kruger&Matz DJ sunt gata de actiune. Sunt echipate atat cu un conector jack de 3,5 mm, ideal pentru conectarea la un smartphone, tableta sau laptop, cat si cu un conector jack de 6,3 mm, ceea ce le face compatibile cu dispozitivele audio profesionale.

Casti Studio

Casti Studio Kruger&Matz

Cufunda-te in lumea sunetului si bucura-te de un sunet grozav. Trei modele de casti de studio Kruger&Matz nu numai ca promit o calitate excelenta a sunetului, ci si confort si versatilitate.

 
Fișa tehnică
MicrofonNu
Tip castiPe urechi
TehnologieCu fir
MaterialLemn
Magnet din neodimDa
Dimensiune difuzorØ 50 mm
Raspuns in frecventa10 ~ 28 000 Hz
Impedanta32 Ohm
SPL98 dB
Sensibilitate106 dB ± 3 dB
Putere nominala de intrare400 mW
Putere maxima de intrare1500 mW
Putere de iesire:400 mW
Cablu250 cm
Intrare AUXJack 3,5 mm, Jack 6,3 mm
Dimensiuni casti160 x 190 x 90 mm
Greutate casti251 g
CuloareNegru

Scrieţi o recenzie

Casti studio DJ
  • Magnet: neodim
  • Dimensiune difuzor: 50 mm
  • Impedanta: 32 ohm
  • Raspuns in frecventa: 10 Hz – 28 kHz
  • Include mufa Jack 3,5 mm si mufa 6,3 mm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu