Casti profesionale Studio

Disponibilitate: Da

249.00 lei

bucati

 
Informații
Casti Studio

Casti Studio

Esti pasionat de podcasturi, un iubitor de muzica sau iti place sa petreci timpul in fata computerului? Castile Kruger&Matz Studio au fost create pentru tine. Acest model ofera nu numai o calitate excelenta a sunetului, ci si un confort maxim in timpul utilizarii.

Casti bune

Calitate excelenta a sunetului

Un raspuns larg in frecventa, in intervalul 10 Hz - 35 kHz, asigura atat reproducerea precisa a sunetului de bas, cat si reproducerea adecvata a tonurilor medii si inalte. Indiferent daca asculti muzica, editezi piese audio sau inregistrezi podcasturi, castile Studio sunt o alegere excelenta.

Casti de studio

Simte sunetul

Datorita utilizarii unui difuzor din neodim de 50 mm, te poti bucura de o claritate exceptionala, adancime a basului si detalii ale sunetului. Indiferent daca asculti muzica preferata, creezi propriile compozitii sau lucrezi la un proiect audio, castile de studio Kruger&Matz iti vor schimba experienta audio.

Casti confortabile

Pentru confort sporit

Aparatoarele pentru urechi din castile Studio sunt realizate din burete moale acoperit cu piele ecologica, ceea ce asigura nu numai o potrivire perfecta la urechi, dar si un confort de lunga durata. Castile sunt usoare, asa ca le poti purta mult timp fara a simti vreun disconfort.

Casti Jack 6.3 mm

Mai multe posibilitati

Indiferent de sursa de sunet pe care o preferi, castile Kruger&Matz Studio sunt gata de actiune. Sunt echipate atat cu un conector jack de 3,5 mm, ideal pentru conectarea la un smartphone, tableta sau laptop, cat si cu un conector jack de 6,3 mm, ceea ce le face compatibile cu dispozitivele audio profesionale.

Casti Studio

Casti Studio Kruger&Matz

Cufunda-te in lumea sunetului si bucura-te de un sunet grozav. Trei modele de casti de studio Kruger&Matz nu numai ca promit o calitate excelenta a sunetului, ci si confort si versatilitate.

 
Fișa tehnică
MicrofonNu
Tip castiPe urechi
TehnologieCu fir
MaterialPlastic
Magnet din neodimDa
Dimensiune difuzorØ 50 mm
Raspuns in frecventa10 Hz – 35 kHz
Impedanta32 Ohm
SPL92 dB
Sensibilitate99 dB ± 3 dB
Putere nominala de intrare400 mW
Putere maxima de intrare1800 mW
Cablu250 cm
Intrare AUXJack 3,5 mm, Jack 6,3 mm
Dimensiuni casti160 x 190 x 90 mm
Greutate casti350 g
Dimensiuni (WxHxD):155 x 195 x 105 mm

Scrieţi o recenzie

Casti profesionale Studio
  • Magnet: neodim
  • Dimensiune difuzor: 50 mm
  • Raspuns in frecventa: 10 Hz – 35 kHz
  • Include mufa Jack 3,5 mm si mufa 6,3 mm
  • Lungime cablu: 3 m

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu