Cablu USB tip C Basic PD 100 cm albastru

Disponibilitate: Da

45.00 lei

bucati

 
Informații

Cablu USB-C Kruger&Matz USB-C Kruger&Matz KM 1269

 

Kruger&Matz KM1269 este un accesoriu pe care merita sa il ai mereu cu tine. Acest cablu de inalta calitate este o combinatie perfecta de stil, functionalitate si performanta care iti va satisface asteptarile si iti va permite sa utilizezti fara probleme tehnologiile moderne in fiecare zi.

Incarcare rapida
Reduce timpul necesar pentru incarcarea completa a dispozitivelor tale mobile! Cablul USB-C Kruger&Matz este compatibil cu tehnologia Power Delivery. Datorita acestuia, atunci cand este conectat la un incarcator corespunzator, asigura o incarcare rapida si eficienta.

Confort in utilizare
Cablul KM1269 are standardul USB 2.0 si datorita incarcarii sale de 100 W, va alimenta cu usurinta chiar si cele mai solicitante dispozitive, precum laptopuri, tablete si smartphone-uri. Important, transferul stabil de date cu o viteza maxima de pana la 480 Mb/s permite transferul rapid si fara probleme de fotografii, videoclipuri si documente.

Elegant si rezistent
Cablul KM1269 este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, in parte de interior are cupru OFC de inalta calitate, cu un diametru de 0,1 mm, care garanteaza o rezistenta electrica scazuta si o conductivitate mai buna. Impletitura din silicon folosita cu diametrul de 4,8 mm asigura flexibilitate si rezistenta la uzura de zi cu zi. La randul lor, mufele din aluminiu nu numai ca arata elegant, dar garanteaza si protectie si durabilitate.
 

 
Fișa tehnică
ChipsetE-mark
Tip:USB
IncarcareSuporta functia PD (Power Delivery)
Lungime100 cm
Tipuri de conexiuniMufa USB tip C ---- USB tip C
Standard USB2.0
Viteza de transferMax. 480 Mb
ImpletituraSilicon 4,8 mm
ConductorCupru OFC 0,1 mm
MufaAluminiu
UtilizarePermite conectarea tabletei sau telefonului la calculator, incarcare si transfer de date
Capacitate100W (20V/5A)

Scrieţi o recenzie

Cablu USB tip C Basic PD 100 cm albastru
  • Lungime 100 cm
  • Conector USB tip C <----> Conector USB tip C
  • Viteza de transfer 480 Mb
  • Functie Power Delivery (PD)

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu