Cablu USB tip C Basic 100 cm albastru

Disponibilitate: Da

25.00 lei

bucati

 
Informații

Cablu USB-C Kruger&Matz KM 1268

 

Kruger&Matz KM1268 este un accesoriu pe care merita sa il ai mereu cu tine. Acest cablu de inalta calitate este o combinatie perfecta de stil, functionalitate si performanta care iti va satisface asteptarile si iti va permite sa utilizwzi fara probleme tehnologiile moderne in fiecare zi.

Confort in utilizare
Cablul Kruger&Matz are standardul USB 2.0 si asigura transferul de date rapid si stabil cu o viteza maxima de pana la 480 Mb/s, facand transferul de fotografii, videoclipuri si documente rapid si fara probleme. La randul sau, datorita suportului pentru incarcarea de pana la 15 W (5 V / 3 A), echipamentul tau va fi incarcat rapid si in siguranta.

Elegant si rezistent
Cablul KM1268 este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate: cupru OFC de inalta calitate, cu un diametru de 0,08 mm, care garanteaza o rezistenta electrica scazuta si o conductivitate mai buna. Impletitura din silicon folosita cu un diametru de 3,8 mm asigura flexibilitate si rezistenta la uzura de zi cu zi. La randul lor, mufele din aluminiu nu numai ca arata elegant, dar garanteaza si protectie si durabilitate.
 

 
Fișa tehnică
Tip:USB
Lungime100 cm
Tipuri de conexiuniMufa USB ---- USB tip C
Standard USB2.0
Viteza de transferMax. 480 Mb
ImpletituraSilicon 3,8 mm
ConductorCupru OFC 0,08 mm
MufaAluminiu
UtilizarePermite conectarea tabletei sau telefonului la calculator, incarcare si transfer de date
Capacitate15W (5V/3A)

Scrieţi o recenzie

Cablu USB tip C Basic 100 cm albastru
  • Lungime 100 cm
  • Conector USB <----> Conector USB tip C
  • Viteza de transfer 480 Mb

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu