Televizor Smart Full HD GoogleTV 43" KM0243FHD-SA

Televizor Smart Full HD GoogleTV 43" KM0243FHD-SA Nou

Disponibilitate: Da

1,659.00 lei

bucati

 
Informații
Televizor Google TV

Televizor smart 43” Kruger&Matz cu Google TV

In zilele noastre, televizoarele nu servesc doar ca dispozitive pentru vizionarea programelor tale preferate, ci devin si punctul central al divertismentului de acasa. Avand in vedere acest lucru, Kruger&Matz a introdus in oferta sa KM0243FHD-SA, adică un smart TV modern cu sistemul Google TV, care ofera o gama larga de functii si posibilitati.

Televizor 43 inch

Televizor 43” FHD

KM0243FHD-SA este un model de 43" cu rezolutie FHD, datorita careia ofera o imagine mai clara, mai expresiva si detaliata. Daca pretuiesti calitatea vizuala si vrei sa te bucuri de divertisment de cea mai inalta calitate, televizorul inteligent Kruger&Matz FHD va fi o alegere excelenta.

Televizor cu clori vii

Iluminare precisa a ecranului

Televizorul Kruger&Matz cu sistemul Google TV ofera o calitate excelenta a imaginii care te duce in lumea realitatii virtuale cu o claritate si un realism incredibil. Tehnologia D-LED utilizata garanteaza o claritate si detalii exceptionale chiar si in cele mai solicitante scene.

Televizor cu HDR

Imagine mereu perfecta

Datorita tehnologiei HDR, imaginile de pe ecran prind viata. Indiferent daca vizionezi filme, seriale, emisiuni TV sau te joci, HDR face fiecare moment si mai captivant. Televizorul ofera un contrast mai mare, o gama mai larga de culori si o claritate mai buna. Vezi reproducerea perfecta a culorilor si simti profunzimea imaginii.


Google TV

Ceea ce distinge televizorul KM0243FHD-SA este sistemul de operare Google TV, care garanteaza accesul la o gama larga de functii si posibilitati si iti va permite sa gasesti divertisment adaptat preferintelor tale. Deschide usa catre o biblioteca nelimitata de continut, inclusiv filme, seriale, jocuri si aplicatii.

Televizor Kruger&Matz 43” FHD
Televizor cu Disney

Filme si seriale la cerere

Datorita Google TV, ai acces la mii de tipuri diferite de programe TV si filme din serviciile si aplicatiile tale de streaming intr-un singur loc, inclusiv platforme populare precum Netflix, YouTube, Disney Plus si Amazon Prime Video.

Televizor cu Netflix

Mai multe aplicatii

Vrei sa joci jocul tau preferat sau sa folosesti o alta aplicatie direct pe ecranul televizorului? Pe televizorul KM0243FHD-SA cu Google TV ai acces la peste 10.000 de aplicatii si jocuri. Bucura-te de divertisment asa cum doresti.

Televizor cu asistent google

Spune-mi ce vrei sa urmaresti

Televizorul Kruger&Matz KM0243FHD-SA va deveni ghidul tau in gasirea continutului potrivit. Apasa butonul de cautare vocala de pe telecomanda si pune o intrebare sau solicita un film pe care vrei sa-l vizionezi si vei primi raspunsurile direct pe ecran.

Televizor smart

Controleaza-ti televizorul in aplicatie

Datorita aplicatiei Google TV disponibila in Play Store si App Store, nu doar ca poti sa reglezi setarile TV direct de pe smartphone, ci si sa introduci parole sau sa cauti numele aplicatiilor si programelor. In plus, Chromecastul incorporat iti va permite sa proiectezi cu usurinta videoclipuri si fotografii de pe telefon direct pe televizor.


Design elegant

Nu toate televizoarele inteligente combina functionalitatea cu estetica. Totuși, Kruger&Matz KM0243FHD-SA, datorita ramei subtiri, foloseste la maximum suprafata ecranului, concentrand atentia asupra imaginii si creand astfel impresia unui spatiu mai mare. Prin urmare, este o alegere excelenta pentru persoanele care apreciaza designul si doresc sa introduca un accent modern in interiorul lor.

Televizor Kruger&Matz
Televizor HD

Operare convenabila si rapida

Telecomanda inclusa cu televizorul Kruger&Matz a fost proiectata pentru o utilizare facila si intuitiva. Telecomanda are comenzi rapide catre cele mai populare aplicatii, precum Netflix, YouTube si Amazon Prime Video. Datorita acestora, poti reda rapid continutul preferat fara a fi nevoie sa intri in meniuri sau sa cauti aplicatii suplimentare.

Televizor cu Netflix

Poti mai mult

Televizorul Kruger&Matz a fost echipat cu o serie de porturi, datorita carora poti conecta dispozitive suplimentare in orice mod, transformandu-l intr-o platforma de divertisment multimedia. Vizioneaza filme, conecteaza-ti consola de jocuri sau un sistem home theater si profita la maximum de televizorul tau!

Televizoare Kruger&Matz cu sistem Android

Seria de televizoare Kruger&Matz cu Google TV

O serie de televizoare Kruger&Matz cu Google TV Indiferent ca esti in cautarea unui smart TV pentru bucatarie, camera copiilor sau living, Kruger&Matz iti ofera un model. In seria cu sistemul de operare Google TV, vei gasi atat dispozitive de 32 de inch la calitate HD, cat si modele mai mari FHD si 4K UHD. Alege un model adaptat nevoilor tale!

 
Fișa tehnică
ECRAN TV
Diagonala ecran43"
Rezolutie ecranFull HD (1920x1080 px)
Iluminare fundalDLED
Stralucire 200 cd/m²
Contrast4000:1
Refresh60 Hz
Raport imagine16:09
Unghi vizibilitateH: 178°, V: 178°
Timp de raspuns (GTG)8 ms
Culori afisate1,07G
TUNER TV
Tuner digital DTVDVB-S2/S/T2/T/C (suport codec H.265)
Tuner analogicDa
SISTEMStereo
AUDIO
Putere de iesire (RMS)2x 8 W
Parametrii sunetStandard, muzică, film, sport, propriu
Control automat al volumuluiDa
Dolby DigitalDa
CARACTERISTICI PRINCIPALEOprire automata, snooze, EPG, control parental, mod Hotel
USB MULTIMEDIA:
Format videoAVI, MP4, MPG, MPEG, MKV, MOV, VOB, TS
Format audioMP3, WAV, M4A, AAC, FLAC
Format fotoJPG, JPEG, PNG, BMP
SMART TVDa
Sistem de operareGoogle TV
CPUA55 Quad-core
GPUG31
Memorie interna8 GB
Memorie RAM1,5 GB
Wi-FiDa
INTRARE/IESIRE2x intrare RF (1x analog, DVB-T2/T/C; 1x DVB-S2/S); slot CI+; 3x HDMI (1.4) 2x USB (2.0); intrare compozit; SPDIF (optic); mufa de 3,5 mm; RJ-45
ALIMENTARE
Alimentare de la retea220-240 V / 50-60 Hz
Consum curent80 W
Consum de energie (in modul de așteptare)0,5 W
Clasa eficienta energeticaE, cod EPREL 1829464
MONTAJ PE PERETE
Standard VESA200 x 200 mm
DIMENSIUNI
Dimensiuni cu stand TV615 x 953 x 205 mm
Dimensiuni fara suport TV555 x 953 x 187 mm
GREUTATE
SETUL ESTE FORMAT DINTelecomanda, manual de utilizare, baterii

Scrieţi o recenzie

Televizor Smart Full HD GoogleTV 43" KM0243FHD-SA
  • Sistem de operare: Google TV
  • Ecran 1920x1080 px Full HD
  • Iluminare DLED
  • Tuner digital DVB-S2/S/T2/T/C
  • Suport codec H.265/HEVC
  • 2x USB, 3x HDMI, SPDIF (optic)2x RF, slot CI+, compozit, RJ-45, mufa de 3,5 mm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu