Smartphone DRIVE 10

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

849.00 lei

 
Informații
Smartphone robust
Telefon rezistent la apa

Clasa de rezistenta IP68 si IP69K

Ai nevoie de un smartphone rezistent la apa? DRIVE 10 va fi partenerul perfect pentru orice aventura, indiferent de conditiile meteorologice. Acest model respecta standardele IP68 si IP69K, ceea ce il face deosebit de rezistent la apa si praf, ceea ce poate fi important atunci cand se lucrezi in conditii de mediu dificile sau alte conditii extreme.

Telefon rezistent

Telefon rezistent

DRIVE 10 este pregatit sa faca fata provocarilor de zi cu zi. Dispozitivul a fost proiectat in conformitate cu standardul militar MIL-STD-810G, ceea ce il face ideal pentru utilizare in locuri cu conditii dificile de utilizare. Carcasa sa intarita inseamna ca nu poate fi deteriorata cu usurinta, de exemplu in timpul unei caderi.

Telefon cu display bun

Display mare

DRIVE 10 este o garantie a confortului in timpul navigarii pe site-uri web. Smartphone-ul este echipat cu un display mare de 6,5" cu o rezolutie de 2400x1080 px si un raport al imaginii de 20:9, datorita caruia fiecare detaliu devine clar si culorile prind viata.

Telefon eficient

Performanta ridicata

Procesorul avansat MediaTek Helio G85 cu opt nuclee, 6 GB RAM si pana la 128 GB memorie interna fac DRIVE 10 pregatit pentru orice sarcina. Functionare lina, comutare rapida intre aplicatii si utilizarea confortabila a resurselor multimedia - toate acestea intr-un singur dispozitiv!

Telefon cu camera buna

Fotografii extreme

Mergi intr-o expeditie in conditii extreme pentru care nu vrei să iei o camera obisnuita? Lentilele din spate de 108 Mpx + 8 Mpx + 8 Mpx ale telefonului durabil DRIVE 10 vor oferi o calitate excelenta a fotografiilor si nu trebuie sa iti faci griji pentru deteriorarea camerei in caz de impact sau stropire.

Telefon cu infrarosu

Fotografii de noapte mai bune

Obiectivul Night Vision de 8 Mpix amplasat pe carcasa este folosit pentru a inregistra imagini in conditii de lumina scazuta. Acest lucru iti permite sa faci fotografii clare si luminoase chiar si in conditii de lumina slaba, ceea ce este util in special atunci cand fotografiezi peisaje pe timp de noapte.

Telefon cu Android 13

Android 13

DRIVE 10 este pregatit pentru provocari. Sistemul Android 13 utilizat ofera nu numai cele mai recente functii, ci si functionare fara probleme si securitate, precum si acces la numeroase jocuri si aplicații din Play Store.

Smartphone cu NFC

Smartphone cu NFC

Nu iti place sa iti iei mereu portofelul cu tine? Acum poti uita nu numai de numerar, ci si de cardul tau de plata! DRIVE 10 are un modul NFC care va permite platile fara contact folosind un smartphone. O solutie perfecta prin simplitatea ei!

Smartphone rezistent
Telefon cu baterie mare

Baterie puternica

Un smartphone bun presupune o baterie durabila. Capacitatea bateriei telefonului DRIVE 10 este de 6000 mAh, ceea ce va asigura multe ore de functionare fara a fi nevoie de incarcarea dispozitivului. Poti utiliza jocuri si aplicatii si nu trebuie sa iti faci griji cu privire la timpul de functionare al smartphone-ului.
 

Telefon cu incarcare wireless

Incarcare wireless

Confortul utilizarii smartphone-ului DRIVE 10 este sporit si de functia de incarcare wireless. Doar plasezi dispozitivul in raza de actiune a incarcatorului si telefonul va începe să se încarce liber si fara cabluri inutile.

Telefon cu nivela

Telefon cu nivela

Alegand smartphone-ul Kruger&Matz DRIVE 10, vei avea mereu un set de instrumente la indemana. Functiile disponibile includ: masurarea inaltimii, nivela cu bula, raportor, sonometru si busola.

Telefon cu amprenta

Deblocare facila

Telefonul Kruger&Matz DRIVE 10 este echipat cu un cititor de amprenta care iti va permite sa deblochezi rapid si convenabil dispozitivul. Mai mult, acest model are si o functie de recunoastere faciala, care iti va permite sa-l deblochezi fara a-ti scoate manusile.

Telefon rezistent

Personalizat pentru tine

Ai o aplicatie pe care o folosesti foarte des si vrei sa ai acces rapid la ea? Carcasa smartphone-ului DRIVE10 are un buton Smart suplimentar caruia ii poti aloca o aplicatie sau o functie selectata.

 
Fișa tehnică
SISTEM SI PARAMETRI PRINCIPALI:
Sistem de operareAndroid
Versiune sistem de operare13
CPUMediaTek Helio G85, Octa-core, 8 x 2,0 GHz
GPUMali-G52 MC2
Memorie RAM6 GB
Memorie interna128 GB
Dual SIMDa
ECRAN:
Dimensiune ecran6.49"
Rezolutie2400 x 1080 px
TouchpanelCapacitiv, multipunct
MULTIMEDIA:
Camera spate108 Mpx + 8 Mpx + 8 Mpx (viziune nocturna)
Camera fata8 Mpx
Formate video suportateMP4/3GP/AVI/H.264
Codecuri videoH.264/H.265
Formate audio suportateAMR/MP3/WAV
Radio FMDa
MicrofonDa, dublu
DifuzorMono
CONECTIVITATE:
Conectivitate standardLTE
Suport reteaGSM/GPRS/EDGE/WCDMA/TDD-LTE/FDD-LTE
GPSGPS/GLONASS/Galileo/Beidou
NFCDa
Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth5.0
SENZORI:
ProximitateDa
Senzor GDa
LuminiDa
E-busolaDa
GravitationalDa
AccelerometruDa
Cititor amprentaDa
MagneticDa
PORTURI:
Slot SIM2 x nano SIM
Cititor de carduri microSDDa, max. 256 GB
Port USBUSB tip C
Iesire castiJack 3,5 mm
Capacitate baterie6000 mAh
CARACTERISTICI FIZICE:
Grad de protectieIP68 si IP69K
Greutate318 g
Dimensiuni173 x 81 x 13 mm
SETUL CONTINE:Cablu USB, instructiuni de utilizare
SAR:Valoare maxima SAR: la cap 0,460 W/kg; la corp 1,502 W/kg
 
Accesorii

    Scrieţi o recenzie

    Smartphone DRIVE 10
    • Ecran 6,49" HD+
    • Procesor MediaTek Helio G85, Octa-core
    • Android 13
    • Memorie 6 GB RAM + 128 GB Flash
    • Camera spate 108 Mpx + 8 Mpx + 8 Mpx (viziune nocturna), fata 8 Mpx
    • IP68
    • Baterie 6000 mAh
    • NFC, dual SIM, cititor amprenta

    Scrieţi o recenzie

     
    Suport
    SERVICE

    Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

     
    De ce Krüger&Matz?

    Cosul meu

    nu sunt produse in cos

    Ramane de vazut Transport
    0.00 lei Total

    Confirmare comanda

    Cauta

    Meniu