Telefon seniori cu clapeta Simple 930

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

179.00 lei

 
Informații
Telefon pentru seniori Simple 930

Telefon cu clapeta pentru seniori Kruger&Matz Simple 930

Dispozitivele Kruger&Matz sunt create pentru a satisface asteptarile tuturor utilizatorilor, indiferent de varsta. Prin urmare, oferta include si telefoane pentru seniori. Iti prezentam modelul Kruger&Matz Simple 930.

Usor de folosit

Usor de folosit

Tinand cont ca la un telefon pentru o persoana in varsta cel mai important lucru este confortul in utilizare, Kruger&Matz Simple 930 are butoane mari, lizibile, datorita carora poti naviga cu usurinta prin meniul intuitiv. Dispozitivul are un afisaj color de 2,4 inch.

Telefon cu doua display-uri

Doua display-uri

Telefonul Simple 930 pentru seniori are si un afisaj extern de 1,77 inch pe carcasa. Aceasta solutie faciliteaza utilizarea, de exemplu, pentru verificarea orei si identificarea persoanei care apeleaza, fara a fi nevoie sa deschizi clapeta.

Telefon cu statie de incarcare

Statie de incarcare

Incarcarea Simple 930 este foarte convenabila, deoarece nu trebuie sa conectezi cablul de incarcare de fiecare data. Asezi pur si simplu dispozitivul in statia de andocare inclusă si va fi intotdeauna gata de utilizare.

Telefon cu baterie durabila

Baterie puternica

Telefoanele mobile pentru persoanele in varsta trebuie sa fie de incredere in orice situatie. Prin urmare, ar trebui sa fie echipate cu o baterie foarte mare. Ceea ce face telefonul Simple 930 pentru seniori unic este faptul ca nu necesita incarcare frecventa - bateria de 1000 mAh este suficienta pentru aproximativ 5 ore de convorbire sau pana la 300 de ore de lucru in modul standby.

Telefon cu buton SOS

Buton SOS

Cel mai bun telefon pentru un senior este unul care, pe langa functionalitate si confort, va oferi si un sentiment de securitate. Simple 930 are un buton SOS care iti permite sa contactezi rapid pe cei dragi. Un singur clic este suficient pentru ca dispozitivul sa trimita mai intai mesaje persoanelor selectate si apoi sa le sune una cate una. Solutia perfecta atunci cand ai nevoie de ajutor imediat.

Caracteristici suplimentare

Caracteristici suplimentare

Telefonul mobil Simple 930 flip are si o serie de functii suplimentare. Printre acestea, merita sa acorzi atentie radioului incorporat si mp3 player-ului, care ofera acces constant la cele mai recente informatii si la melodiile stocate pe un card micro SD. Persoanele active pot folosi functii mai avansate, de exemplu, optiunea dual SIM.

Telefon pentru seniori Simple 930
 
Fișa tehnică
SISTEM SI PARAMETRI PRINCIPALI:
Dual SIMDa
ECRAN:
Dimensiune ecran2,4" (principal); 1,77" (suplimentar)
Camera spate0.3 Mpx
Radio FMDa
Buton SOSDa
DifuzorDa
FunctiiVibratii, jurnal apeluri, mesaje SMS, MP3 player, player video, inregistrare voce, lanterna, ceas cu alarma, calculator
Bluetooth2.0
Cititor de carduri microSDDa
Port USBUSB tip C
AlimentareIntrare: 100 - 240 V; 50/60 Hz, ieșire: 5 V / 500 mA
Timp in convorbirePana la la 5 ore
Timp in stand byPana la 300 ore
Capacitate baterieLi-Ion 1000 mAh
Greutate98 g
Dimensiuni109 x 52 x 20 mm (clapeta închisa); 196 x 52 x 20 mm (clapeta deschisa)
SETUL CONTINE:Statie de andocare, incarcator, manual de utilizare
 
Accesorii

    Scrieţi o recenzie

    Telefon seniori cu clapeta Simple 930
    • Ecran principal: 2.4"
    • Ecran suplimentar: 1,77"
    • Buton SOS, 2xSIM
    • Radio FM, dictafon, lanterna, ceas cu alarma, calculator
    • Timp in convorbire: pana la 5 ore
    • Timp in așteptare: pana la 300 de ore

    Scrieţi o recenzie

     
    Suport
    SERVICE

    Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

     
    De ce Krüger&Matz?

    Cosul meu

    nu sunt produse in cos

    Ramane de vazut Transport
    0.00 lei Total

    Confirmare comanda

    Cauta

    Meniu