Tableta copii FUN 708 albastru

Tableta copii FUN 808 albastru Nou

Disponibilitate: Da

399.00 lei

bucati

 
Informații
Tableta pentru copii

Tableta pentru copii FUN 708

Cauti un dispozitiv care sa ofere copilului tau oportunitati creative de invatare si divertisment? Tableta pentru copii Kruger&Matz FUN 708 a fost creata cu gandul la tinerii exploratori, oferindu-le experiente sigure si interactive.

Tableta pentru copii de 7 inch

Ecran mare, posibilitati multiple

FUN 708 este echipata cu un ecran de 7 inch. Datorita dimensiunilor sale, va fi o tableta ideală pentru un copil de 5 ani sau un copil mai mic, care va oferi un spatiu excelent pentru joaca, invatare si creativitate. Datorita functionalitatii sale, copilul tau poate explora liber lumea virtuala, astfel rasfoieste carti, deseneaza, se joaca si descopera lucruri noi!

Tableta sigura pentru copilul tau

Utilizare in siguranta

Tabletele pentru copii ar trebui sa se distinga nu numai printr-o constructie solida, ci si printr-un design interesant, care va atrage atentia de la distanta. Avand in vedere acest lucru, carcasa colorata a tabletei Kruger&Matz FUN 708 are colturi din cauciuc care ofera protectie impotriva caderilor accidentale si socurilor.

Tableta cu suport

Suport practic

Avantajul tabletei pentru copii FUN 708 este suportul, care asigura stabilitate si confort in orice situatie. Datorita acestuia, copilul tau poate folosi in mod liber dispozitivul, inclusiv sa vizioneze filme sau jocuri in pozitia cea mai potrivita.

Tableta educativa pentru copii de 4, 5, 6 ani

Invatarea prin joc

Lasa copilul sa se bucure de joaca in mod creativ. Aplicatiile disponibile la inceput, cum ar fi Jocuri pentru copii, Parcul copiilor, Math Kids, iDraw sunt o modalitate ideala de a dezvolta gandirea logica, creativitatea, matematica si abilitatile de desen. De asemenea, poti descarca oricand aplicatii suplimentare din Magazinul Play.

Tableta pentru copii

Lasa momentele importante sa ramana pentru totdeauna

O tableta pentru copii le va permite, de asemenea, sa surprinda momentele lor preferate si sa descopere arta fotografiei. Doua camere incorporate sunt responsabile pentru fotografii de buna calitate la modelul FUN 708 - una frontala cu o rezolutie de 0,3 Mpix si una in spate de 2 Mpix.

Tableta stereo

Doua difuzoare

Tableta Kruger&Matz FUN este echipata cu doua difuzoare care ofera un sunet foarte bun. Acest lucru face ca vizionarea filmelor sau ascultarea muzicii copiilor sa fie o adevarata placere.

Tableta cu Android

Sistem Android 13

Sistemul de operare Android 13 din tableta FUN 708 asigura o functionare fara probleme, acces rapid la aplicatii interesante si un mediu sigur in care copilul tau poate invata liber prin joaca.

Tableta cu baterie durabila

Tableta cu baterie durabila

Te intrebi care tableta va fi cea mai buna pentru copilul tau? Cu siguranta una care ii va oferi ore lungi de distractie, invatare si creativitate fara a fi nevoie de incarcare frecventa. Bateria de 3000 mAh folosita in tableta FUN 708 garanteaza acest lucru.

Tableta colorata

Selectie adaptata nevoilor tale

Oferta Kruger&Matz include tablete pentru copii in trei dimensiuni – 7”, 8” si 10”. Datorita acestui lucru, vei gasi un dispozitiv adaptat preferintelor si nevoilor copilului tau.

 
Fișa tehnică
SISTEM SI CARACTERISTICI PRINCIPALE:
Sistem operareAndroid
Versiune sistem operare13
CPUA133P, ARM-Cortex A53, Quad core
GPUPowerVR GE8300, 660MHz
Memorie RAM3 GB
Memorie interna32 GB
ECRAN
Diagonala ecran7"
Rezolutia1024x600 px
Raport imagine16:9
MatriceIPS
Panel dedicatcapacitiv, multipunct
MULTIMEDIA
CameraFata 0,3 Mpx; Spate 2,0 Mpx
MicrofonDa
Difuzor incorporat2x 1W
Senzor GDa
CONECTIVITATE
Modem dedicatNu
Wi - Fi802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth5.0
PORTURI
Cititor cardMicroSD (max. 32 GB)
Port USBUSB tip C (incarcare, OTG)
Iesire castiJack 3,5 mm
ALIMENTAREA
Alimentator100-240V AC; 50/60Hz; max 0,35 A; Ieșire 5V DC; 1A
Capacitatea bateriei3000 mAh
CARACTERISTICILE FIZICE
Greutate343 g
Dimensiuni222,5 x 156 x 18 mm
SETUL CONTINEAlimentator, cablu USB, instructiuni de utilizare
Temperatura de depozitare-20~55°C
Temperatura de lucru0~45°C

Scrieţi o recenzie

Tableta copii FUN 708 albastru
  • Ecran 7" 1024x600 px
  • Procesor A133P, ARM-Cortex A53, Quad core
  • Android 13
  • Memorie 3 GB RAM + 32 GB Flash
  • Camera fata 0,3 Mpx, spate 2 Mpx 
  • Baterie 3000 mAh
  • Micro SD, USB tip C, iesire casti

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu