Suport auto magentic pentru telefon

Disponibilitate: Da

29.00 lei

bucati

 
Informații
Suport auto grila Kruger&Matz

Suport auto grila Kruger&Matz

Nu sti ce suport de telefon sa alegi pentru a putea folosi dispozitivul in mod liber in masina? Alege un suport magnetic pentru telefon Kruger&Matz care iti permite sa folosesti telefonul si cand mergi cu masina, fara a restrictiona accesul la butoane sau la conectorul de incarcare. Nu-ti plac solutiile complicate? Suportul pentru telefon Kruger&Matz este pentru tine. Designul simplu face ca acesta sa poata fi montat in grila de ventilatie a masinii rapid si usor. Este suficient sa asezi una dintre placile metalice sub sau pe carcasa dispozitivului, iar atunci cand o vei pune pe suport, aceasta va fi atrasa de magnetul incorporat. Avantajul unui suport auto magnetic este utilizarea sa universala. Poti opera cu succes telefonul, smartphone-ul sau navigatia.
Suportul magnetic universal auto Kruger&Matz are capacitatea de a se roti la 360°, iar astfel poti ajusta pozitia telefonului in functie de nevoile tale.

Suport auto grila Kruger&Matz
 
Fișa tehnică
Tip suportAuto
MontajPe grila de ventilatie
Brat3,5 cm
Diametru magnet40 mm
Suporti magneticiInclusi in set; dreptunghi: 65 x 40 mm, cerc: diametru 40 mm
Greutate max.36.4 g

Scrieţi o recenzie

Suport auto magentic pentru telefon
  • Fixare: pe grila de evacuare aer
  • Lungime brat: 3.5 cm
  • Ajustare la 360°
  • Doua suporturi magnetice incluse
  • Greutate: 36.4 g

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu