Suport auto magentic pentru telefon

Disponibilitate: Da

35.00 lei

bucati

 
Informații
Suport magnetic pentru telefon Kruger&Matz

Suport magnetic pentru telefon Kruger&Matz

Suportul auto pentru telefon este un accesoriu fara de care multi soferi nu isi pot imagina condusul zilnic. Utilizarea unui magnet il face o alternativa excelenta si extrem de convenabila la clemele cu brate stranse. Suportul pentru smartphone Kruger&Matz este atasat de parbriz cu o ventuza puternica, astfel incat sa poti fi sigur ca suportul nu va cadea nici macar pe un drum accidentat.

Setul include o placa dreptunghiulara pentru un suport magnetic, care poate fi plasat sub clapeta telefonului. Carcasa smartphone-ului tau nu iti permite sa scoti usor partea din spate? Nicio problemă - poti utiliza o a doua placa rotunda, care a fost acoperita cu un strat adeziv, astfel incat sa poata fi lipita direct pe partea din spate a telefonului sau a husei.

Suportul universal magnetic pentru telefon Kruger&Matz are un unghi de inclinare si capacitatea de a roti suportul la 360°. Datorita acestui fapt, vei putea ajusta dispunerea telefonului in functie de nevoile tale.

 
Fișa tehnică
Tip suportAuto
MontajPe parbriz (ventuza)
Greutate max.105 g

Scrieţi o recenzie

Suport auto magentic pentru telefon
  • Lungime brat: 12 mm
  • Unghi de inclinare reglabil si maner ce se poate roti la 360°
  • Doua suporturi magnetice incluse
  • Montare pe parbriz

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu