Trepied pentru telefon / camera rosu

Disponibilitate: Da

24.90 lei

bucati

 
Informații
Trepied pentru telefon / camera Kruger&Matz KM1366

Trepied pentru telefon / camera Kruger&Matz KM1366

Trepiedul Kruger&Matz este un dispozitiv care va fi util nu numai celor care au o camera sport, ci si celor care au un smartphone. Picioarele din cauciuc, acoperite cu spuma asigura o stabilitate excelenta. Merita mentionat faptul ca picioarele trepiedului sunt flexibile, prin urmare ofera o serie de posibilitati de a le seta la orice inaltime si in orice pozitie.

Capul cu bile 3D pentru blocarea pozitiei asigura unghiul drept al manerului. Trepiedul are o distanta de prindere reglabila de 51-88 mm, fiind astfel universal, usor de adaptat pentru orice fel de smartphone sau camera sport. Avantajele trepiedului Kruger&Matz sunt, de asemenea, dimensiunile si greutatea reduse; astfel este usor de transportat intr-un rucsac sau intr-o poseta pentru a-l avea mereu la indemana.

 
Fișa tehnică
Distanta de prindere51 – 88 mm
Greutate max.700 g
Filet montare1/4”
Lungime picioare12 cm
Cap blocareBila 3D
ConstructiePicioare flexibile din cauciuc, acoperite cu spuma

Scrieţi o recenzie

Trepied pentru telefon / camera rosu
  • Picioare flexibile
  • Bila blocare cap 3D
  • Lungime picioare: 12 cm 
  • Distanta de prindere: 51-88 mm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu