Suport auto telefon

Disponibilitate: Da

27.00 lei

bucati

 
Informații
Suport universal telefon Kruger&Matz KM1368

Suport universal telefon Kruger&Matz KM1368

Siguranta este primordiala pentru fiecare sofer. De aceea, suportul auto pentru telefon Kruger&Matz va fi indispensabil in echiparea oricarei masini. Produsul va fi perfect pentru utilizarea zilnica si in timpul calatoriilor lungi, cand trebuie sa utilizezi si navigatia. Tot ce trebuie sa faci este sa il asezati pe parbriz si poti parcurge cu usurinta drumuri lungi.

Structura solida a manerului reduce efectul vibratiilor, iar mecanismul cu clichet asigura siguranta smartphone-ului tau in timp ce conduci. In plus, o ventuza solida tine ferm suportul in pozitie, astfel incat sa poti fi sigur ca telefonul tau nu va cadea, chiar si atunci cand conduci pe cel mai accidentat drum.

Suportul pentru smartphone Kruger&Matz este universal si se potriveste oricarui telefon cu latimea de 5,5 cm pana la 8,7 cm. Designul rotativ la 360° iti va permite sa reglezi unghiul de vizualizare adecvat, iar captuseala interioara moale asigura montare anti-alunecare si protejeaza carcasa dispozitivului de zgarieturi.

 
Fișa tehnică
Tip suportAuto
MontajPe brbriz
Brate lateraleAjustabile, 56.8-88.4 mm
Maner inferiorFix
RamaRotativa

Scrieţi o recenzie

Suport auto telefon
  • Distantiere brate laterale: 56,8-88,4 mm
  • Unghi de inclinare reglabil si capacitatea de a roti manerul la 360°
  • Montaj pe parbriz

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu