Suport auto telefon

Disponibilitate: Da

29.90 lei

bucati

 
Informații
Suport universal auto Kruger&Matz

Suport universal auto Kruger&Matz

Bucura-te de confort in timp ce conduci si alege suportul universal auto pentru telefon Kruger&Matz. Cu siguranta il vei aprecia, mai ales daca utilizezi smartphone-ul ca navigare. Un brat flexibil si un cap rotativ de 360​​° iti vor permite sa setezi dispozitivul mobil in unghi drept, astfel incat harta sa fie usor de citit.

Suportul auto pentru telefon Kruger&Matz permite reglarea bratelor laterale - in intervalul 65-115 mm, dar si a suportului inferior. O astfel de versatilitate face acest accesoriu compatibil cu dispozitive mobile cu dimensiuni diferite de afisare. De asemenea, merita mentionata constructia solida si ventuza puternica, care va garanta o mentinere stabila a telefonului, chiar si atunci cand conduci pe un drum cu denivelari.

 
Fișa tehnică
Tip suportAuto
MontajPe parbriz
Brate lateraleReglabile, 65-115 mm
Maner inferiorReglabil
RamaFlexibila, 200 mm

Scrieţi o recenzie

Suport auto telefon
  • Distantiere brate laterale: 65-115 mm
  • Unghi de inclinare reglabil si capacitatea de a roti manerul la 360°
  • Reglarea bratului: 200 mm
  • Montaj pe parbriz

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu