Suport auto telefon

Disponibilitate: Da

29.00 lei

bucati

 
Informații
Suport auto telefon Kruger&Matz

Suport auto telefon Kruger&Matz

Folosesti un smartphone pentru navigatie? Sau poate folosesti frecvent difuzorul in timp ce conduci? Indiferent de situatie, un suport de telefon auto este un accesoriu indispensabil, care iti va fi cu siguranta util. Gama larga de reglare a bratelor laterale - 65-115 mm - il face un suport universal care se potriveste atat smartphone-urilor de mai mici dimensiuni, cat si celor mai mari.

Suportul de telefon pentru masina Kruger&Matz are un cap rotativ de 360°, datorita caruia poti seta smartphone-ul in orientarea corecta si in unghi drept. Foarte important, posibilitatea de a regla atat bratele laterale, cat si manerul inferior in combinatie cu o ventuza puternica si o structura solida a bratului garanteaza o stabilizare excelenta. Poti fi sigur ca smartphone-ul tau nu va cadea, chiar si atunci cand conduci pe drumuri denivelate.

 
Fișa tehnică
Tip suportAuto
MontajPe parbriz
Brate lateraleReglabile, 65-115 mm
Maner inferiorReglabil
RamaReglabila, 140-180 mm

Scrieţi o recenzie

Suport auto telefon
  • Distantiere brate laterale: 65-115 mm
  • Unghi de inclinare reglabil si capacitatea de a roti manerul la 360°
  • Reglarea bratului: 140-180 mm
  • Montaj pe parbriz

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu