Smartwatch Activity Black GPS

Disponibilitate: Da

349.00 lei

bucati

 
Informații
Smartwatch sport Kruger&Matz Activity
Afisaj usor de citit

Afisaj usor de citit

Ceasul sport Kruger&Matz Activity este echipat cu un display IPS de inalta calitate, cu diagonala de 1,32" si rezolutie de 360x360 px. Datorita acestui fapt, tot continutul afisat este usor de citit, chiar si intr-o zi foarte insorita, ceea ce creste semnificativ confortul utilizare.

17 trybów sportowych

Controleaza-ti realizarile sportive

Ceasul sport Activity ofera o gama larga de posibilitati care ii vor atrage pe cei carora le place sa petreaca timpul in mod activ. Datorita modurilor programate, iti poti controla si mai bine antrenamentul. Alearga, plimba-te, joaca fotbal sau badminton, practica yoga sau inoata, iar ceasul inteligent sport Kruger&Matz iti va monitoriza constant activitatea.

Ceas sport cu GPS

Mereu in directia corecta

Daca iti place sa calatoresti pe trasee extreme, ceasul sport Kruger&Matz Activity va fi insotitorul tau perfect. Functia de busola te va ajuta sa fii intotdeauna pe drumul cel bun, iar datorita GPS-ului, dispozitivul iti va inregistra si traseele si te va ajuta sa le parcurgi in timpul antrenamentului.

Ceas sport rezistent la apa

Pentru orice vreme

Daca ploaia nu este o scuza suficienta pentru a sari peste antrenament, atunci ai nevoie de un dispozitiv care, de asemenea, poate functiona pe ploaie. De aceea, ceasul sport rezistent la apa Activity este perfect pentru tine.

Ceas cu masurare VO2max

Control performanta

Ceasul sport Kruger&Matz Activity este echipat cu functia VO2max, datorita careia iti permite sa verifici capacitatea corpului de a absorbi oxigenul. Datorita acestui lucru, ai o modalitate usoara de a-ti determina capacitatea aeroba.

Masurare SpO2

Ceas cu pulsoximetru

Unul dintre avantajele incontestabile ale ceasului sport Kruger&Matz este optiunea de a monitoriza saturatia de oxigen din sange (SpO2). Cu această functie, iti poti monitoriza starea de sanatate in mod continuu.

Monitorizare somn

Monitorizare somn

Nu dormi bine? Calitatea somnului are impact mare asupra sanatatii tale mintale. Ceasul inteligent Kruger&Matz Activity are o functie de analiza a somnului. Dispozitivul indica lungimea sa, precum si perioadele de somn superficial sau adanc. Toate datele sunt salvate sub formă de statistici pe care le poti verifica in aplicatia dedicata.

Monitorizare stres

Monitorizare stres"

Monitorizarea valorii HVR, adica variabilitatea ritmului cardiac, utilizata in ceasul Kruger&Matz iti permite sa urmarirea nivelului de stres. Datorita acestui lucru, cu ceasul inteligent Activity primești informatii complete despre sanatatea ta.

Smartwatch cu functie de masurare a ritmului cardiac

Smartwatch cu functie de masurare a ritmului cardiac

Activity are si functie de masurare a ritmului cardiac. Datorita acestui fapt, iti va oferi informatii pretioase despre starea sa si iti va permite sa acorzi atentie posibilelor tulburari.

Personalizat pentru tine

Personalizat pentru tine

Personalizeaza-ti smartwatch-ul in stilul tau si uita de monotonie! Instaleaza aplicatia dedicata pe telefon si poti avea cadranul tau preferat. Schimba aspectul ceasului in functie de nevoile tale!

Baterie

Baterie

Ceasul Activity Kruger&Matz Activity este alimentat de o baterie de 580 mAh, care, atunci cand este complet incarcata, asigura pana la 5 zile de utilizare standard. Uita incarcator si pleaca linistit in calatorie!

Notificatii telefon

Notificatii telefon

Datorita conectivitatii Bluetooth, poti sincroniza smartwatch-ul cu smartphone-ul pentru a primi notificări privind mesajele si apelurile primite. Totul pentru un confort sporit!

 
Fișa tehnică
Baterie ceas580 mAh
Dimensiunea ecranului1,32” (360 x 360 px)
Touch panelDa
Compatibil cu:Android 5.0 (sau mai nou) si iOS 10 (sau mai nou)
Sincronizare smartphoneNotificari, alerte, ceas cu alarma, ceas, control player, captura foto
Functii ceasAccelerometru, monitorizare puls, masurare oxigen in sange
ComunicatieBluetooth 5.0 LE
Aplicatii dedicateZeroner
LocalizareGPS
Grad protectieIP68
Senzor ritm cardiacDa
CuloareNegru
Dimensiunile47x47x14 mm
AccesoriiStatie de incarcare, manual de utilizare
Greutatea61 g

Scrieţi o recenzie

Smartwatch Activity Black GPS
  • Dimensiune ecran: 1.32"
  • Functioneaza cu sistemele de operare Android si iOS
  • Bluetooth 5.0 LE
  • Senzori: accelerometru, monitor ritm cardiac, pulsoximetru
  • GPS
  • Clasa de rezistenta: IP68
  • Atentie! Produsul nu este un dispozitiv medical

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu