Set supraveghere video Wi-Fi Connect C210

Disponibilitate: Da

1,249.00 lei

bucati

 
Informații
Sistem de monitorizare pentru exterior

Sistem de monitorizare pentru exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C210

Connect C210 este un set de camere wireless de inalta calitate, cu NVR, care va fi perfect ca sistem de monitorizare pentru acasa sau pentru firma. Ai 4 camere cu un unghi de vizualizare de 75,7° si o raza de actiune de pana la 120 de metri. Important, carcasa le face rezistente la conditiile meteorologice. Functionarea lor corecta nu va fi afectata de caldura extrema, ploi abundente sau inghet, asa ca te vor ajuta sa fii in siguranta pe tot parcursul anului.

Kit supraveghere Wifi ip

Observare constanta

Tine totul sub control constant! Datorita conectivitatii Wi-Fi, setul de monitorizare exterior Connect C210 poate fi controlat de pe un smartphone folosind aplicatia TuyaSmart. Indiferent unde te afli, poti oricand sa verifici ce se intampla in curtea ta.

Ce camera de supraveghere exterioara sa alegi

Control clar

Kruger&Matz Connect C210 este perfect pentru persoanele care au nevoie de inregistrari de inalta calitate de la sistemul lor de monitorizare! Acest set iti permite sa inregistrezi la 20 de cadre pe secunda la rezolutie Full HD. Acest lucru garanteaza o imagine detaliata, chiar si in conditii meteorologice dificile.

Monitorizare exterioara

Protectie automata

Reactioneaza rapid la orice amenintare! Datorita detectorului de miscare, telefonul tau va primi o notificare cand apare un intrus in curte. In plus, sistemul de monitorizare Kruger&Matz are o functie care permite inregistrarea automata atunci cand este detectata miscare.

Kit de monitorizare pentru acasa

Siguranta si dupa intuneric

Venirea intunericului nu trebuie sa insemne schimbarea calitatii inregistrarilor tale! Camerele de supraveghere Kruger&Matz sunt echipate cu LED-uri IR cu o raza de actiune de pana la 30 de metri, care vor oferi o imagine clara si dupa intuneric.

Sistem monitorizare

Display si NVR intr-un singur produs

Ecranul inclus cu setul Connect C210 serveste nu numai ca monitor, ci si ca NVR. Cumpara o unitate suplimentara cu o capacitate de pana la 4 TB si stocheaza inregistrarile de monitorizare pe ea. Datorita acestui lucru, poti revizui liber si rapid inregistrarile, fara a fi nevoie sa utilizezi dispozitive mobile.

Set camere wifi

Conectivitate wireless

Fara indoiala, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui set de monitorizare IP este utilizarea comunicatiei Wi-Fi. Camerele se conecteaza cu NVR-ul automat si fara fir. Daca apreciezi solutiile comode si practice, Connect C2100 este perfect pentru tine!

Set monitorizare cu auto-asamblare

Memorie buna

NVR-ul inclus accepta unitati cu o capacitate maxima de 4 TB. Aceasta capacitate este suficienta pentru pana la o luna de inregistrări Full HD de inalta calitate. Datorita sistemului de monitorizare Kruger&Matz Connect C210, nimic nu iti va scapa atentiei.

 
Fișa tehnică
SPECIFICATII INREGISTRATOR
Sistem de operareLinux
Protocol de comunicatieTCP/IP, HTTP, NTP, DHCP, UDP, ARP, DDNS, DNS
Suport pentru unitati externe4 TB
PorturiRJ-45, USB
Temperatura de lucru-10°C ~ 60°C
Consum de energie5 W (fara HDD)
Putere12 V / 2 A
Umiditatea de lucru10% ~ 90%
Dimensiuni inregistrator264 x 170 x 27,5 mm
Greutate inregistrator620 g
SPECIFICATII CAMERE
SenzorCMOS
ReceptiePana la 120 m (fara obstacole)
Lentila3,6 mm
Netezimea imaginii20 FPS
Rezolutie3 Mpx (2048 x 1536 px)
CompresieH.265
Unghi de vizualizare75,7°
Distanta IR LED-uri30 m
Aplicatie controlAplicatie Tuya Smart
Comunicare Wi-Fi2,4 GHz
Tensiune12 V / 1 A
Dimensiuni172 x 61 x 61 mm
Greutate313 g
Clasa de protectieIP66
Temperatura de functionare-30°C ~ 50°C
Umiditatea de functionare0% ~ 90%
FUNCTII PRINCIPALEFunctie de inregistrare cu detectie a miscarii, inregistrare programata, detectare a miscarii si a fetei, acces la browser, vizualizare simultana a 4 camere, asociere automata cu camerele
CONTINUTUL KIT-ULUIInregistrator, sursa de alimentare pentru inregistrator, camere (4 buc.), sursa de alimentare pentru camere (4 buc), mouse

Scrieţi o recenzie

Set supraveghere video Wi-Fi Connect C210
  • Rezolutie: 3 Mpx (2048 x 1536 px)
  • Rata refresh: 20 FPS
  • Unghi vizualizare: 75,7°
  • Distanta de actiune: pana la 120 m
  • Distanta actiune LED-uri IR: 30 m
  • Detectare fata si miscare
  • Afisaj: 10,1 inchi (1280 x 800 px)

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu