Camera Wi-Fi exterior Connect C80

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

199.00 lei

 
Informații
Camera Wi-Fi pentru exterior Kruger&Matz Connect C80

Camera Wi-Fi pentru exterior Kruger&Matz Connect C80

Ai grija de siguranta nu numai in casa, ci si in curte. Camera de exterior Kruger&Matz Connect C80 Wi-Fi iti permite sa monitorizezi ceea ce se intampla in fata casei tale 24 de ore pe zi. Poti controla dispozitivul de pe smartphone, astfel incat indiferent unde te afli, ai intotdeauna control asupra situatiei. Verifica singur cat de practica si convenabila este aceasta solutie!

Camera wifi de exterior

Pentru orice vreme

In primul rand, carcasa durabila, in conformitate cu clasa de rezistenta IP66, merita atentie. Camera de supraveghere Connect C80 este rezistenta la apa si praf. In plus, nu se teme de caldura sau de inghet. Ai control asupra a ceea ce se intampla in curtea ta in orice moment al anului!

Camera wireless pentru exterior

Ajutor inteligent

Camera wireless Kruger&Matz Connect C80 este o completare perfecta pentru echipamentul tau Smart de acasa. Datorita conectivitatii Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat de aplicatia TuyaSmart, astfel incat indiferent unde te afli, poti oricand sa verifici ce se intampla in curtea ta.

Camera buna de monitorizare

Atentie la detalii

Camera Wi-Fi Connect C80 este dispozitivul perfect pentru persoanele care doresc sa vada fiecare detaliu. Acest model iti permite sa inregistrezi la o viteza de 25 de cadre pe secunda la o rezolutie de 3 Mpx (2048 x 1536), ceea ce garanteaza o imagine foarte detaliata.

Camera externa IP

Protectie automata

Functionalitatea larga a camerei IP Kruger&Matz inseamna ca nimic din ceea ce se intampla in curtea ta nu iti va scapa atentiei. Dispozitivul detecteaza miscarea si trimite o notificare catre smartphone. Acest lucru iti va permite sa reactionezi rapid la o amenintare.

Camera de noapte

Siguranta dupa lasarea intunericului

Camera de supraveghere Kruger&Matz Connect C80 este o garantie a inregistrarilor de inalta calitate si pe timp de noapte. O imagine clara dupa intuneric este oferita de diode IR cu o raza de actiune maxima de 20 de metri. Mai mult, folosind aplicatia, poti rula sau programa spotul LED incorporat, care va ilumina perfect spatiul inregistrat.

Kamera zewnętrzna z mikrofonem

Comunicare in ambele sensuri

Un mare avantaj al camerei de supraveghere este posibilitatea de comunicare audio bidirectionala. Datorita microfonului si difuzorului incorporate, dispozitivul nu numai ca iti va permite sa observi imaginea, dar poate fi folosit si ca video interfon.

Camera cu inregistrare si senzor de miscare

Sub observatie constanta

Connect C80 este echipata cu un cititor de carduri SD cu o capacitate maxima de 128 GB, care, impreuna cu compresia H.264 utilizata, reduce semnificativ volumul spatiului ocupat pe disc. In plus, dispozitivul iti permite si sa salvezi materialul inregistrat in cloud.

 
Fișa tehnică
PARAMETRII PRINCIPALI
SenzorCMOS
Rezolutie3 Mpx (2048 x 1536 px)
Rata refresh25 fps
CompresieH.264
Unghi de ajustare pe orizontala108°
Unghi de ajustare pe verticala58°
Distanta IR LED-uri20 m
Aplicatie controlTuya Smart
Comunicare Wi-Fi802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Capacitate maxima card micro SD128 GB
Compatibilitate protocol ONVIFDa
ALIMENTARE
Consum energie Sub 6 W
PARAMETRI FIZICI SI DE MEDIU
CuloareAlb
Dimensiuni160 x 140 x 90 mm
Greutate412 g
Clasa de protectieIP66
Temperatura de functionare-10°C ~ 55°C
Umiditatea de functionare10% ~ 80%
FUNCTII PRINCIPALEGestionarea camerei wireless, detectarea miscarii, zoom, functie de alarma, microfon si difuzor incorporate, vizibilitate dupa intuneric datorita diodelor IR
CONTINUTUL KIT-ULUIAdaptor AC

Scrieţi o recenzie

Camera Wi-Fi exterior Connect C80
  • Rezolutie: 3 Mpx (2048 x 1536 px)
  • Rata refresh: 25 fps
  • Vizibilitate dupa intuneric datorita LED-urilor IR
  • Aplicatie dedicata: Tuya Smart
  • Detectare miscare, zoom, functie alarma, microfon si difuzor
  • Port RJ-45

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu