Camera Wi-Fi exterior Connect C50

Disponibilitate: Da

249.00 lei

bucati

 
Informații
Camera WiFi exterior Kruger&Matz Connect C50

Camera WiFi de exterior Kruger&Matz Connect C50

Vrei sa ai o privire de ansamblu constanta asupra a ceea ce se intampla in curtea ta? Avem solutia perfecta pentru tine - camera WiFi de exterior Kruger&Matz Connect C50. Puteti controla acest dispozitiv modern de pe smartphone, astfel incat indiferent unde va aflati, aveti totul sub control.

Pentru orice vreme

Pentru orice vreme

Camera IP WiFi Kruger&Matz este un dispozitiv pentru orice vreme. Acest model are o carcasa durabila, compatibila cu clasa de rezistenta IP66, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si praf. In plus, rezista si la fluctuatiile de temperatura.

Smart home

Smart home

Camera wireless pentru exterior Wi-Fi Connect C50 este un dispozitiv potrivit pentru iubitorii de solutii inteligente. Dispozitivul poate fi controlat de populara aplicatie TuyaSmart, asa ca indiferent unde te afli, poti oricand sa verifici ce se intampla in curtea ta.

Atentie la detalii

Atentie la detalii

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care ar trebui sa le aiba o camera Wi-Fi este posibilitatea de a vedea fiecare detaliu. De aceea, Connect C50 va permite sa inregistrati la 25 de cadre pe secunda si o rezolutie de 2048 x 1536 px, garantand o imagine foarte detaliata.

Camera cu senzor de miscare

Camera cu senzor de miscare

Te intrebi ce se intampla acasa in absenta ta? Echipata cu un senzor de miscare, camera de supraveghere IP Kruger&Matz va va spori sentimentul de securitate. Aceasta functionalitate inseamna ca, dupa detectarea prezentei cuiva, vei primi o notificare pe telefon, care iti va permite sa reactionezi rapid la orice amenintare.

Kamera nocna

Inregistrari de inalta calitate si
noaptea

Ce camera de supraveghere exterioara va fi cea mai buna? Desigur, una care va asigura inregistrari de inalta calitate nu doar ziua, ci si noaptea. Connect C50 este echipata cu diode IR cu o raza maxima de 15 metri, care vor oferi o imagine clară si dupa lasarea serii.

Camera externa cu microfon

Comunicare bidirectionala

Marele avantaj al camerei de monitorizare este posibilitatea comunicarii audio bidirectionale. Datorita microfonului si difuzorului incorporat, dispozitivul nu numai ca va permite sa observati pasiv imaginea, dar poate fi folosit si ca video interfon.

Montaj facil

Montaj facil

Aveti o problema cu conectivitatea Wi-Fi si va intrebati cum sa conectati camera WiFi la router intr-un mod diferit? Modelul Connect C50 este echipat cu un conector Ethernet RJ-45, permitand o conexiune traditionala prin cablu.

Camera externa cu card SIM

Sub constanta observatie

Camera de supraveghere pentru exterior Connect C50 nu numai ca va ofera posibilitatea de monitorizare in timp real, dar va permite si sa salvati materialul inregistrat. In acest scop, puteti utiliza un card de memorie sau puteti salva inregistrarile in cloud.

 
Fișa tehnică
PARAMETRII PRINCIPALI
SenzorCMOS
Rezolutie3 Mpx (2048 x 1536 px)
Rata refresh25 fps
CompresieH.264 / H.265
Distanta IR LED-uri15 m
Aplicatie controlTuya Smart
Comunicare Wi-Fi802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Capacitate maxima card micro SD128 GB
Compatibilitate protocol ONVIFDa
ALIMENTARE
Adaptor12 V / 1 A
Consum energie Sub 6 W
PARAMETRI FIZICI SI DE MEDIU
CuloareAlb
Dimensiuni110 x 110 x 93 mm
Greutate324 g
Clasa de protectieIP66
Temperatura de functionare-10°C ~ 50°C
Umiditatea de functionare10% ~ 80%
FUNCTII PRINCIPALEGestionarea camerei wireless, functionare cu Google Home și Amazon Alexa, detectarea miscarii, funcție de alarma, microfon si difuzor incorporate, iluminare LED
CONTINUTUL KIT-ULUIAdaptor AC, suruburi, cheie, manual de utilizare

Scrieţi o recenzie

Camera Wi-Fi exterior Connect C50
  • Rezolutie: 3 Mpx (2048 x 1536 px)
  • Rata refresh: 25 fps
  • Vizibilitate dupa intuneric datorita LED-urilor IR
  • Aplicatie dedicata: Tuya Smart
  • Detectare miscare, functie alarma, microfon si difuzor
  • Port RJ-45

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu