Priza Wi-Fi Connect P3

Disponibilitate: Da

59.00 lei

bucati

 
Informații
Gniazdo Wi-Fi Kruger&Matz Connect P3

Priza Wi-Fi Kruger&Matz Connect P3

Introdu solutii inteligente acasa, datorita carora vei reduce consumul inutil de energie electrica si vei avea totul sub control. Priza inteligenta Connect P3 de la Kruger&Matz ofera posibilitatea de a gestiona de la distanta dispozitivele conectate la aceasta de oriunde din lume. Si asta este doar o parte din avantajele sale …

Telecomanda

Casa inteligenta

Cheia functionarii inteligente a prizei Kruger&Matz este aplicatia dedicata TuyaSmart disponibila in magazinul Play si iOS, care iti va permite sa controlezi si sa gestionezi dispozitivele conectate in toata casa. In aplicatie, poti partaja priza WiFi inteligenta si cu alti membri ai familiei.

Comanda vocala

Actioneaza dispozitivele vocal

Priza inteligenta Kruger&Matz functioneaza cu Asistentul Google si Amazon Alexa. Tot ce trebuie sa faci este sa le asociezi cu aplicatia Tuya si sa selectezi un asistent si, fara a te deplasa de pe canapea, poti porni si opri dispozitivele din casa ta conectate la Connect P3.

Timer

Dispozitive controlate

Functia Timer te poate ajuta sa economisesti energie electrica. In aplicatia Tuya, poti seta un anumit timp dupa care priza va opri dispozitivul conectat la aceasta. Este o solutie foarte convenabila pentru a deconecta, de exemplu, incarcatorul sau televizorul de la retea noaptea.

Programare

Programare

O casa inteligenta este una in care te simti in siguranta. De aceea, priza Connect P3 iti ofera posibilitatea de a planifica programul de functionare a dispozitivelor tale. Cand esti in vacanta, priza va simula prezenta ta in casa, deoarece la un moment prestabilit, lampile conectate la priza inteligenta se vor aprinde sau opri automat.
Aplicatia Tuya

Monitorizare consum energie

Aplicatia Tuya are inca un avantaj important. Te va ajuta sa masori cu precizie consumul de energie al dispozitivelor conectate la priza Wi-Fi Connect P3. Mai mult, in aplicatie poti verifica statisticile nivelului de consum zilnic, lunar si anual.

 
Fișa tehnică
Comunicare Wi-FiWi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Compatibi cuGoogle Home si Amazon Alexa
Cerinte sistemAndroid 4.1 sau o versiune ulterioara, iOS 8 sau o versiune ulterioara
Sarcina maxima3680 W / 16 A
Tensiune220 - 240 V; 50 Hz
Protectie la suprasarcinaDa
CuloareAlb
ComutatorIluminat
Dimensiuni50 x 50 x 72 mm
Greutate80 g
Temperatura de functionare-10°C ~ 50°C

Scrieţi o recenzie

Priza Wi-Fi Connect P3
  • Compatibila cu Google Home si Amazon Alexa 
  • Aplicatie de control: Tuya 
  • Comunicatie Wi-Fi: 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
  • Sarcina maxima: 3680 W
  • Tensiune: 220 - 240 V; 50 Hz

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu