Camera Wi-Fi de interior Connect C20

Disponibilitate: Da

189.00 lei

bucati

 
Informații

Camera Wi-Fi Kruger&Matz Connect C20

Aveti nevoie sa stiti rapid ceea ce se intampla in casa ta? Profitati de solutiile inteligente oferite de Kruger&Matz! In seria Connect veti gasi camere wifi pentru interior care va permit sa va controlati de la distanta proprietatea oriunde va aflati.

Camera wi fi

Camera Smart pentru acasa

Nu este nevoie sa instalati un sistem avansat de monitorizare pentru a avea o imagine de ansamblu asupra casei dumneavoastra. Pentru o functionare corecta a camerei Connect C20, nu aveti nevoie decat de o retea Wi-Fi acasa si de aplicatia dedicata TuyaSmart disponibila in magazinul Play si iOS, care va va ajuta sa gestionati toate camerele din casa. In aplicatie puteti partaja, de asemenea, functionarea camerei cu alti membri ai familiei.

Camera HD

Poza perfecta

Connect C20 de la Kruger&Matz va permite sa aveti o imagine de ansamblu asupra oricarei camere din casa dumneavoastra. Calitatea excelenta a imaginii este garantata de obiectivul de 2 MPx, cu 20 FPS care permite transmiterea de imagini in rezolutie Full HD.

Camera cu senzor de miscare

Camera cu alarma

Pentru o siguranta sporita, camera Connect C20 este echipata cu un senzor de miscare. Prin urmare, atunci cand dispozitivul detecteaza orice schimbari in casa dumneavoastra in timpul orelor stabilite, aplicatia Tuya va va informa despre aceast aspect.

Camera cu infrarosu

Camera cu night vision

Camerele inteligente pentru interior cu WiFi ar trebui sa va protejeze in orice moment. De aceea Connect C20 este echipata cu LED-uri IR care va permit sa mentineti o calitate excelenta a imaginii intr-un interval de pana la 10 m si noaptea.

Camera cu difuzor si microfon incorporat

Difuzor si microfon incorporat

Un alt avantaj al camerei WiFi Kruger&Matz este posibilitatea comunicarii bidirectionale. Datorita acestei functii, puteti observa nu numai ceea ce se intampla in casa dumneavoastra, dar puteti comunica si cu membrii familiei.

Camera rotativa

Unghi larg de vizualizare

Camera de supraveghere WiFi rotativa Kruger&Matz are un camp larg de vizualizare datorita caruia veti avea control asupra intregului spatiu ales. Prin aplicatia dedicata puteti controla dispozitivul orizontal la un unghi de 355° si vertical la un unghi de 70°.

Suport card Micro SD

Stocare date

Camera Kruger&Matz Connnect C20 va permite sa vedeti ce se intampla in casa dumneavoastra. Datorita cardului Micro SD cu o capacitate de pana la 128 GB, camera inregistreaza imaginea intr-o bucla, astfel incat sa puteti reveni la inregistrarea selectata dintr-o perioada data.

 
Fișa tehnică
PARAMETRII PRINCIPALI
SenzorRGB
Rezolutie2 MPx (1080p, 720p)
Rata refresh20 fps
CompresieH.264
Unghi de ajustare pe orizontala355°
Unghi de ajustare pe verticala70°
Distanta IR LED-uri10 m
Aplicatie controlTuya Smart
Comunicare Wi-Fi802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Capacitate maxima card micro SD128 GB
ALIMENTARE
Adaptor5 V, 1 A (micro USB)
Consum energie Sub 5 W
PARAMETRI FIZICI SI DE MEDIU
CuloareAlb
Dimensiuni69 x 69 x 112 mm
Greutate189 g
Temperatura de functionare-10°C ~ 55°C
Umiditatea de functionare10% ~ 95%
FUNCTII PRINCIPALEGestionarea camerei wireless, detectarea miscarii, alarma, microfon si difuzor incorporate, vizibilitate in intuneric datorita LED-urilor IR
CONTINUTUL KIT-ULUIAdaptor CA, cablu micro USB (95 cm), accesorii fixare
 
Accesorii

    Scrieţi o recenzie

    Camera Wi-Fi de interior Connect C20
    • Rezolutie: 2 Mpx (1080p, 720p)
    • Rata refresh: 20 fps
    • Unghi de reglare pe orizontala: 355°
    • Unghi de reglare pe verticala: 70°
    • Vizibilitate dupa intuneric datorita LED-urilor IR
    • Aplicatie dedicata: Tuya Smart
    • Detectare miscare, functie alarma, microfon si difuzor

    Scrieţi o recenzie

     
    Suport
    SERVICE

    Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

     
    De ce Krüger&Matz?

    Cosul meu

    nu sunt produse in cos

    Ramane de vazut Transport
    0.00 lei Total

    Confirmare comanda

    Cauta

    Meniu