Radio portabil KM 826

Radio portabil KM 826 Nou

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

89.90 lei

 
Informații

Radio portabil analogic Kruger&Matz KM 826 

Kruger&Matz KM 826 este solutia perfecta pentru persoanele care cauta un radio analogic usor de folosit si in acelasi timp elegant. Acest dispozitiv iti va face timpul mai placut atunci cand esti ocupat, de exemplu in bucatarie, precum si atunci cand te relaxezi in aer liber sau lucrezi in gradina.

Bluetooth

Ceea ce face ca radioul KM 826 sa iasa in evidenta este functia Bluetooth, care iti permite sa transmiti wireless muzica preferata direct de pe telefon sau tableta. Datorita acestui lucru, iti poti asculta melodiile sau podcasturile fara a fi nevoie sa conectezi cabluri, bucurandu-te de libertate si comoditate deplina.

Sunet perfect

Ai posturile tale de radio preferate? Antena telescopica a modelului KM 826 ofera o receptie excelenta in intervalul FM 87,5 - 108 MHz. La randul sau, difuzorul puternic de 2 W ofera un sunet clar si expresiv, perfect atat pentru ascultarea radioului, cât si pentru propriile liste de redare.

Alegerea este a ta

Radioul Kruger&Matz ofera doua optiuni de alimentare: printr-un cablu USB sau folosind doua baterii R20. Datorita acestui lucru, poti folosi radioul acasa, conectandu-l la priza sau in aer liber folosind bateria. Este solutia perfecta care asigura mobilitate si confort, indiferent de locul in care o folosesti.

Design unic

Radioul portabil KM 826 se remarca prin designul sau sofisticat, combinand o forma clasica cu un finisaj modern. Liniile elegante si detaliile atente ii confera un caracter atemporal care se potriveste perfect in orice interior.

 
Fișa tehnică
RadioFMDa
Gama de frecventa FM87,5 – 108 MHz
Bluetooth audioDa
Impedanta:5 Ohm
Putere difuzor2 W
AntenaTelescopica
Alimentare5 V / 1 A (alimentare nu este inclusă)
Alimentare de la baterii3V (2x bateriii D)
Dimensiuni (WxHxD):215 x 158 x 80 mm
Greutate442 g
CHITUL CONTINERadio, cablu USB-C

Scrieţi o recenzie

Radio portabil KM 826
  • Frecventa radio: 87,5 - 108 MHz FM
  • Bluetooth
  • Maner pliabil
  • Antena telescopica
  • Difuzor: 5 Ohm / 2 W
  • Alimentare: 5V/1A
  • Alimentare cu baterie: 3V (2x baterii D)

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu