Radio cu ceas KM 824

Disponibilitate: Da

69.00 lei

bucati

 
Informații

Radio Kruger&Matz KM 824

Radio-ul analog Kruger&Matz este perfect pentru persoanele care cauta o solutie usoara si intuitiva. Radioul KM 824 a fost creat avand in vedere usurinta in utilizare si satisfactia.

Memorie pentru 20 de posturi de radio

Ai posturile tale de radio preferate? Datorita functiei radio FM si AM de baza, cu optiunea de stocare a 20 de posturi, poti fi la curent cu cele mai importante informatii fara intreruperi. Obtii astfel acces rapid la emisiunile preferate!

Ceas cu alarma dubla

Cand te trezesti la o ora diferita de partener, poti folosi optiunea de a seta doua alarme diferite. Important este ca abilitatea de a seta un post de radio in loc de o alarma clasica inseamna ca te poti trezi oricand cu muzica preferata.

Amanare si cronometru

Pentru persoanele care au nevoie de un moment pentru a se trezi, functia de amanare va fi o optiune ideala. Iar seara, cand adormi ascultand postul tau de radio preferat, nu trebuie sa-ti amintesti sa inchizi radioul, ci doar sa setezi cronometrul de oprire.

Eleganta clasica

Radioul KM 824 nu dezamageste din punct de vedere estetic. Afisajul mare si ușor de citit este inchis intr-o carcasa neagra eleganta, astfel incat dispozitivul se va potrivi perfect in decorul casei.

 
Fișa tehnică
Display LCDDa
RadioFMDa
Gama de frecventa FM88 – 108 MHz
Gama de frecventa AM522 – 1620 kHz
Memorare posturi radio preferateDa
iesire castiJack 3,5 mm
Impedanta:8 Ohm
Putere difuzor0,5 W
FunctiiCeas cu alarmă dublă, Sleep timer , snooze
Alimentare230V/50Hz
Alimentare de la baterii2x AAA 1,5 V (pentru a menține ora)
Consum5 W
Dimensiuni (WxHxD):98 x 128 x 48 mm

Scrieţi o recenzie

Radio cu ceas KM 824
  • Radio AM/FM
  • Inregistreaza 20 statii radio
  • Ceas alarma dubla
  • Timer si snooze
  • Afisaj LED

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu