Radio portabil KM 819

Disponibilitate: Da

79.00 lei

bucati

 
Informații
Radio portabil mic

Radio portabil Kruger&Matz KM 819

KM 819 este un radio portabil care, datorita dimensiunilor sale compacte, poate incapea cu usurinta intr-o poseta sau rucsac, sau chiar intr-un buzunar mai mare. Datorita acestui lucru, poate fi folosit ca un radio de voiaj, pe care il poți lua cu tine peste tot pentru a-ti petrece timpul cu posturile FM preferate.

Carcasa mica are o antena telescopica de 20 cm, datorita careia radioul de buzunar Kruger&Matz va oferi o receptie excelenta a semnalului. Produsul are o mufa jack de 3,5 mm, la care puteti conecta casti cu fir pentru a va bucura de emisiunile preferate fara a perturba linistea celor din jur.

KM 819 este un radio mic, care functioneaza cu baterie, care poate memora pana la 20 de posturi preferate. Functionalitatea dispozitivului este imbunatatita de functiile de ceas si alarma. Datorita acestuia, va puteti trezi cu sunetul alarmei sau al ultimului post de radio ascultat.

Mini radio cu ceas desteptator
 
Fișa tehnică
Dimensiuni114 x 62 x 17 mm
Gama de frecventa FM87,5~108 MHz
Gama de frecventa AM522 - 1620 kHz
Memorare posturi radio preferateDa, 20 posturi memorate, functie ceas si alarma
iesire castiJack 3,5 mm
AntenaTelescopica
Alimentare de la baterii3 V (2x baterii AAA)

Scrieţi o recenzie

Radio portabil KM 819
  • Frecventa FM: 87,5 – 108 MHz
  • Memorare 20 statii radio
  • Ceas, alarma
  • Alimentare cu baterie
  • Iesire casti

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu