Casti gaming GH-50

Disponibilitate: Da

89.00 lei

bucati

 
Informații
Casti gaming

Casti gaming cu microfon Warrior GH-50

Cauti casti bune pentru gaming? Verifica modelul Kruger&Matz Warrior GH-50, care au fost concepute pentru a-ti oferi rezultate excelente in joc si confort maxim de utilizare in timpul multor ore de maratoane de jocuri!

Casti 7.1

Nu te lasa surprins!

Datorita driverelor de 40 mm utilizate in castile de gaming Kruger&Matz, jocul tau va deveni mai bun! Important este ca sistemul audio Virtual 7.1 incorporat iti va permite sa auzi orice fosnet, pasi sau impuscaturi, astfel incat sa poti respinge orice atac inamic!

Casti LED

In stilul tau

Datorita Warrior GH-50, un maraton de jocuri de noapte cu prietenii va fi nu numai de succes, ci si stilat. Castile au iluminare de fundal RGB, care va evidentia emotiile care insotesc jocul si actiunea in desfasurare. Adauga culoare jocului tău!

Casti cu microfon

Comunicare la un alt nivel

Visezi la un joc perfect si la o comunicare perfecta cu echipa fara intreruperi si subestimari inutile? Castile de gaming Warrior GH-50 se vor asigura ca vocea ta nu se pierde pe parcurs! Au un microfon cu o sensibilitate de aproximativ -42 dB, astfel incat cuvintele tale vor fi intotdeauna auzite clar!

Joaca cum vrei!

Joaca cum vrei!

Te intrebi cum sa te asezi pentru a te juca mai confortabil, dar esti limitat de cablul castilor? Avand in vedere confortul tau, castile de gaming Warrior GH-50 au un cablu de 205 cm! Cablul are si un controler incorporat care iti permite sa reglezi rapid volumul si sa dezactivezi sunetul!

Casti cu microfon

Scrieţi o recenzie

Casti gaming GH-50
  • Difuzore cu diametrul de 40 mm
  • Microfon pe banda flexibila
  • Iluminare RGB
  • Lungime cablu 205 cm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu