Casti gaming GH-10

Disponibilitate: Da

115.00 lei

bucati

 
Informații
Casti gaming

Casti gaming cu microfon Warrior GH-10

Cauti castile de gaming perfecte? Iti prezentam castile noastre pentru gaming Kruger&Matz Warrior GH-10! Datorita lor, jocul tau va fi la un nivel superior si te vei simti ca un jucator profesionist! Treci la un alt nivel cu un echipament confortabil si elegant!

Transporteaza-te in lumea virtuala

Transporteaza-te in lumea virtuala

Pentru a te sprijini si mai mult in joc, castile pe urechi pentru gaming Warrior GH-10 sunt echipate cu sistemul audio avansat Virtual 7.1! Sunetul de inalta calitate te va asigura ca nu pierzi nimic si vei surprinde fiecare miscare a inamicului. Difuzoarele de 50 mm si acoperitoarele pentru urechi cu anulare a zgomotului iti vor permite sa te deconectezi de lumea reala si sa te scufunzi complet in joc.

Casti de gaming 7.1

Sunet de calitate!

Visezi la un joc perfect si la o comunicare cu echipa de joc fara intreruperi si intarzieri inutile? Fiecare jucator stie bine ca un cuvant neauzit poate duce la infrangere. Avand in vedere acest lucru, Warrior GH-10 sunt casti de gaming cu un microfon a carui sensibilitate este de pana la -42 dB -/+ 2 dB!

Joc confortabil

Joc confortabil

Nimanui nu-i place cand cablul castilor este prea scurt si trebuie sa-ti dai seama cum sa stai pentru a fi confortabil. Pentru un confort maxim de joc, castile de gaming Kruger&Matz au un cablu lung de 205 cm cu un controler care iti va permite sa reglezi rapid volumul si sa dezactivezi microfonul.

Casti gaming
 
Fișa tehnică
TehnologieCu fir
MaterialPlastic
Magnet din neodimDa
Bobina CCAWDa
Dimensiune difuzorØ 50 mm
Raspuns in frecventa20 ~ 20 000 Hz
Impedanta20 Ohm ±15%
SPL115 dB (@ 1 kHz)
Sensibilitate microfon-42 dB ± 3 dB
Raport S/N microfonmin. 58 dB (@1 kHz)
Putere nominala de intrare10 mW
Putere maxima de intrare20 mW
CabluUSB (205 cm)
Dimensiuni casti180 x 200 x 95 mm
Greutate casti325 g
CuloareNegru
Dimensiuni (WxHxD):200 x 175 x 90 mm

Scrieţi o recenzie

Casti gaming GH-10
  • Difuzore cu diametrul de 50 mm
  • Microfon pe banda detasabila
  • Lungime cablu 205 cm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu