Radio auto KM2010

Disponibilitate: Da

499.00 lei

bucati

 
Informații
Radio auto Kruger&Matz KM 2010

Radio auto Kruger&Matz KM 2010

Esti in cautarea unui radio modern pentru masina ta? Alege radioul auto Kruger&Matz KM 2010! Acest dispozitiv usor de utilizat se va potrivi perfect in interiorul masinii tale si va face din fiecare calatorie o experienta de neuitat.

Radio 2 DIN

Ecran dedicat

Modelul 2-DIN KM 2010 este echipat cu un ecran tactil de 7 inch care asigura o operare intuitiva si usoara a tuturor dispozitivelor.

Radio auto cu Android

Radio auto cu Android

Radio KM2010 este un dispozitiv avansat care se bazeaza pe sistemul Android 12. Datorita acestuia, asigură o functionare lina, viteza de raspuns si acces la o gama larga de aplicatii.

Radio cu GPS

Direct la destinatie

Radioul auto Kruger&Matz KM 2010 este echipat cu un modul Wi-Fi, datorita caruia il poti conecta cu usurinta la Internet. Mai mult, modulul GPS iti permite sa folosesti Google Maps pe dispozitiv in timp ce asculti radioul. Acum nu trebuie sa renunti la muzica ta preferata atunci cand ai nevoie de indicatii pentru drum.

Radio cu Bluetooth

Pentru mai multa comoditate

Radioul KM 2010 are un microfon intern si o iesire externa pentru microfon. Asadar, poti utiliza functia Bluetooth pentru a gestiona apelurile si a realiza apeluri telefonice in timp ce conduci. Confort si siguranta in acelasi timp!

Radio cu USB

Asculta muzica pe gustul tau

Iti place sa asculti muzica in timp ce conduci? Pe langa un radio cu 18 posturi FM, KM 2010 poate reda listele de redare preferate direct de pe smartphone sau tableta prin Bluetooth. Pentru persoanele care prefera sa foloseasca USB, setul include doua cuburi cu acesti conectori.

Radio cu Android auto si Car Play

Android Auto si CarPlay

Radioul KM2010 are functiile CarPlay și Android Auto, care iti permit folosirea telefonului in masina intr-un mod mult mai sigur. Conecteaza-ti smartphone-ul la portul USB si KM2010 iti va permite sa gestionezi in siguranta apelurile, mesajele si continutul multimedia de pe afisajul radio.

Radio cu camera marsarier

Radio cu camera marsarier

Radioul tau auto nu trebuie sa fie doar o sursa de divertisment. Printre numeroasele porturi cu care a fost echipat radioul KM 2010, se numara si o intrare pentru o camera de marsarier, a carei imagine va fi afisata automat dupa cuplarea treptei de marsarier. Cumpara o camera si utilizeaza functionalitatea suplimentara oferita de radioul tau.

 
Fișa tehnică
Putere RMS4 x 35 W
CD playerNu
GPS:Nu
Tuner DVB-T SDNu
Memorare posturi18 posturi FM
Cautare frecventaDa
Sistem RDSDa (AF/TA/PTY)
Control de pe volanDa (analogic)
Display radio auto7" (16:9), 1024 x 6000 px
Ecran tactilDa
Iluminare fundal:RGB
Port USB radioDa
AUX:Jack 3,5 mm
Mufa antena radioDa
Intrare camera spateDa
Mufa GPSDa
PARAMETRII DE MEDIU:
Temperatura de operare-20°C - 70°C
Adancimea de montare5 cm

Scrieţi o recenzie

Radio auto KM2010
  • 2DIN
  • Android 12
  • Putere maxima: 4 x 45 W
  • Ecran toactil de 7 inch
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • Android Auto/Car Play

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu