Cablu USB tip C Lightning 100 cm

Disponibilitate: Da

69.00 lei

bucati

 
Informații
Cablu USB C – Lightning Kruger&Matz

Cablu USB C – Lightning Kruger&Matz

Daca ai nevoie de un cablu USB C de inalta calitate pentru Iphone, asigura-te ca te uiti la modelul KM1267 Kruger&Matz! Cablul este echipat cu mufe USB-C si Lighting, care iti vor permite sa iti conectezi telefonul sau tableta, de exemplu la un computer, incarcator si multe alte dispozitive.

Cablul practic Lighting Kruger&Matz este echipat cu un chipset inovator care detecteaza in mod inteligent daca dispozitivul conectat are un sistem de incarcare rapida. Produsul accepta incarcare rapida in tehnologia Power Delivery, datorita careia iti vei incarca dispozitivul mult mai rapid.

Datorita utilizarii conductoarelor principale din cupru OFC, poti fi sigur ca transferul datelor digitale va avea loc fara nicio pierdere de calitate. La randul lor, mufele din aluminiu, combinate cu o impletitura de fire de bumbac, reprezinta o combinatie durabila confera durabilitate in timp cablului Kruger&Matz.

Nu ai incredere in alte accesorii decat cele originale de teama sa nu iti deteriorezi tableta sau telefonul? Cablul Lighting KM1267 Kruger&Matz este certificat MFi, ceea ce inseamna ca a fost realizat in conformitate cu toate standardele Apple, deci este o garantie a functionarii in siguranta si fara probleme.

Adaptor computer 6 in 1
 
Fișa tehnică
Tip:USB
Lungime100 cm
TipUSB-C - LIGHTNING
Tipuri de conexiuniMufa USB tip C ---- Mufa Lightning C94
Standard USB2.0
Sarcina maxima15W (5V/3A)
Viteza de transferMax. 480 Mb/s
Suport pentru incarcare rapidaPower Delivery 2.0
ChipsetE-mark
ImpletituraBumbac
ConductorCupru OFC
MufaAluminiu

Scrieţi o recenzie

Cablu USB tip C Lightning 100 cm
  • Lungime 100 cm
  • Conector USB tip C<----> Conector Lightning C94
  • Viteza de transfer: pana la 480 Mbps

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu