Power bank solar 10 000 mAh

Disponibilitate: Da

129.00 lei

bucati

 
Informații
Power bank solar

Power bank solar 10000 mAh Kruger&Matz

Daca mergi intr-o excursie in camping sau intr-o calatorie lunga, power bank-ul solar Kruger&Matz KM0910 este un dispozitiv care ar trebui sa fie pe lista ta. Datorita capacitatii mari de 10.000 mAh, iti va incarca cu usurinta smartphone-ul, tableta si multe alte dispozitive.

KM0910 este un power bank cu panou solar, ceea ce inseamna ca il poti folosi chiar si în cele mai extreme conditii. Puteti reincarca dispozitivul in mod traditional prin intrarea microUSB sau USB C sau prin expunerea powerbank-ului direct la lumina soarelui. Puteti controla starea bateriei datorita diodelor amplasate pe carcasa.

Power bank-ul solar Kruger&Matz are inca o functie utila. Facand dublu clic pe comutator, veti porni lanterna cu trei moduri de iluminare situata pe carcasa.

Powerbank-urile solare sunt dispozitive dedicate persoanelor active, care calatoresc pe trasee lungi de munte sau lucreaza pe camp. De aceea modelul Kruger&Matz KM0910 are o carcasa ranforsata, datorita careia va functiona in toate conditiile. Expune power bank-ul la soare atasandu-l, de exemplu, la un rucsac cu un suport special, iar dispozitivul va tine mereu pasul cu tine.

Power bank solar
 
Fișa tehnică
Capacitate baterie10000 mAh
Tensiune de intrare5 V
Tensiune de iesire5 V
Curent de iesire2000 mA
Curent de intrare2000 mA
IncarcareFara fir (max 5W)
Tip de baterieLitiu-polimer
PorturiUSB C, micro USB
ProtectieSuprasarcina, scurtcircuit, descarcare profunda
Detectare automata a conexiuniiDa
Realizat dinABS
Greutate301 g
Dimensiuni165 x 76 x 23 mm
SETUL CONTINE:Cablu micro USB

Scrieţi o recenzie

Power bank solar 10 000 mAh
  • Panou solar
  • Capacitate baterie: 10000 mAh
  • Alimentare USB tip C, micro USB
  • Protectie la supratensiune, suprasarcina, supraincarcare, descarcare profunda
  • Incarcare fara fir

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu