Ochelari de soare polarizati KM00032

Disponibilitate: Da

109.00 lei

bucati

 
Informații

Ochelari de soare polarizati Kruger&Matz

Nu poti decide ce ochelari de soare sunt cei mai buni pentru tine? Alege modelul Kruger&Matz KM00032! Designul elegant si calitatea inalta a manoperei ii fac o solutie ideala pentru persoanele care cauta atat un accesoriu la moda, cat si o protectie eficienta impotriva soarelui.

Confort vizibil

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ochelarilor de soare Kruger&Matz este polarizarea. Ochelarii polarizati blocheaza reflexia luminii de pe suprafetele plane, de exemplu zapada, nisip sau drum, lucru care va fi cu siguranta apreciat de soferi si biciclisti. Ochelarii au un filtru UV de categoria 3, care este cea mai universala categorie de blackout. Garanteaza ca ochelarii vor functiona chiar si in lumina puternica a soarelui, astfel incat sa ii poti folosi pe tot parcursul anului.

Protectie de incredere

Setul include si o husa moale din microfibra care va proteja ochelarii impotriva zgarieturilor si murdariei. In plus, pentru a maximiza siguranta ochelarilor, de exemplu in timpul transportului, este inclusa o carcasa solida. 

 
Fișa tehnică
Categoria3
PolarizatiDa
Filtru UVDa
BalamaleMetal
Culoare ramaNegru/maro
Material ramaPlastic
Material punte nazalaAbanos
Latime lentila53 mm
Inaltime lentila44 mm
Grosime lentila0,74 mm
Latime punte nazala9 mm
Latime ochelari146 mm
Lungime brate150 mm
Greutate32 g
Setul contineHusa din microfibra, carcasa

Scrieţi o recenzie

Ochelari de soare polarizati KM00032
  • Categorie: 3
  • Filtru UV, polarizare
  • Balamale metalice
  • Material rama: plastic
  • Setul include husa din microfibra, carcasa

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu