Monitor 24"

Disponibilitate: Da

549.00 lei

bucati

 
Informații
Monitor pentru computer 24 inch

Monitor computer 24” Kruger&Matz

Monitorul de computer Kruger&Matz este echilibrul perfect intre performanta si eleganta. Datorita parametrilor excelenti si versatilitatii de utilizare, va satisface cu siguranta cei mai pretentiosi utilizatori.

Monitor Full HD

Vezi mai mult

Monitorul Kruger&Matz are un ecran de 24 de inch cu rezolutie Full HD, care ofera o imagine perfecta indiferent daca te joci, vizionezi un film sau lucrezi. Utilizarea cadrelor subtiri in jurul ecranului mareste suplimentar zona de vizualizare, permitandu-ti sa te concentrezi pe ceea ce este cel mai important.

Monitor SRGB

Reproducere perfecta a culorilor

Datorita matricei IPS, monitorul de calculator Kruger&Matz ofera culori bogate si fidel reproduse care incanta chiar si pe cei mai pretentiosi iubitori de imagine. Cu o paletă de 16,7 milioane de culori, continutul tau prinde viata si fiecare detaliu devine exceptional de clar.


Imagine fara intarzieri

Indiferent ca esti pasionat de jocuri pe calculator, filme sau sport, monitorul Kruger&Matz se adapteaza nevoilor tale. Cinci moduri de imagine combinate cu o rata de reimprospatare de 100 Hz si un timp de raspuns al matricei de numai 4 ms fac ca monitorul Kruger&Matz sa garanteze o functionare lina si fara probleme chiar si in cele mai dinamice scene de actiune.

Monitor 100 Hz


Un monitor de computer versatil

Flexibilitatea si versatilitatea atunci cand utilizezi monitorul Kruger&Matz sunt garantate de conectorii HDMI si VGA. Datorita acestora, poti conecta cu usurinta dispozitivul la majoritatea laptopurilor sau computerelor tip desktop.

Monitor cu HDMI
Monitor cu reglarea inclinarii

Reglarea inclinarii

Conditiile optime de lucru si confortul de utilizare al monitorului sunt garantate si de capacitatea de a regla inclinarea ecranului. Datorita acesteia, poti ajusta in mod liber monitorul la nevoile si preferintele tale, ceea ce va afecta cu siguranta eficienta muncii tale.

Monitor cu VESA

Adaptat spatiului tau

Monitorul Kruger&Matz a fost proiectat avand in vedere flexibilitatea de utilizare. Standardul VESA iti permite sa montezi monitorul in mod stabil si in siguranta pe perete, iar baza solida iti permite sa il asezi pe un birou. Aceasta alegere asigura conditii optime de lucru si confort in utilizare atat la birou cat si acasa.

 
Fișa tehnică
Diagonala ecran24"
Rezolutie ecran1920 x 1080 px
Iluminare fundalE-LED
Stralucire250 nits
Contrast1000:1
Refresh100 Hz
Raport imagine16:09
Unghi vizibilitateH: 178°, V: 178°
Culori afisate16,7 M
Parametrii imaginestandard / internet / jocuri / film / sport
Functii imbunatatire imagineFreeSync, filtru de lumina albastra, moduri de temperatură a culorii: simplu / cald / rece / propriu
INTRARE/IESIREIntrare HDMI 1.4, VGA
Tensiune de intrare100~240V
Consum curent18 W
Consum de energie (in modul de așteptare)0,3 W
Standard VESA100 x 100 mm
DIMENSIUNIDimensiuni fara baza: 538,8 x 318,7 x 39,3 mm; Dimensiuni cu baza: 538,8 x 411 x 198,3 mm
GREUTATE2,7 kg
Tensiune de iesire12V/2A

Scrieţi o recenzie

Monitor 24"
  • Ecran FHD de 24" 1920x1080 px
  • Refresh: 100 Hz
  • Luminozitate: 250 nits
  • Timp de răspuns: 4 ms
  • 1x HDMI 1.4, 1x VGA

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu