Cablu HDMI Basic 90 cm

Disponibilitate: Da

42.90 lei

bucati

 
Informații
Cablu HDMI 8K

O noua dimensiune a imaginii si a sunetului

Daca ai nevoie de un cablu HDMI de inalta calitate, asigura-te ca ai analizat modelele Kruger&Matz! Datorita utilizarii conductoarelor principale din cupru OFC, poti fi sigur ca transferul de date digitale va avea loc fara compresie si fara nicio pierdere a calitatii sunetului sau a imaginii. Cablul este echipat cu doua mufe HDMI care iti vor permite conectarea unui set-top box TV digital sau o consola la televizor. Este importanta de mentionat certificarea cablului, iar cele mai importante informatii despre produs si producator pot fi gasite dupa scanarea codului QR.

Ultra High Speed HDMI Cable 2.1

Vezi diferenta

Ce caracterizeaza cablul HDMI 2.1? Principalul sau avantaj este viteza de pana la 48 Gb/s, ceea ce, in comparatie cu 18 Gb/s in standardul 2.0, reprezinta o schimbare uriasa! Aceasta inseamna o calitate mult mai buna a imaginii afisate - chiar si la rezolutii mari.

Cablu HDMI 4K si 8K

Atentie la detalii

Acum vei vedea fiecare detaliu! Cablul Kruger&Matz HDMI 2.1 iti permite sa afisezi imagini la rezolutii 8K la 60 Hz si 4K la 120 Hz. Du-ti experienta de video gaming si pe consola la un nivel cu totul nou.

Cablu HDMI 2.1 eARC

Pentru iubitorii muzicii

Iti doresti un sunet foarte bun? Cablul HDMI Kruger&Matz accepta standardul imbunatatit al canalului de intoarcere - eARC. Latimea crescuta de banda si viteza de transfer de date vor asigura o calitate a sunetului care va satisface cei mai mari audiofili.

Ce cablu HDMI alegi pentru 4K HDR

Puterea tehnologiei

Simte puterea noilor tehnologii! Conectorul HDMI 2.1 accepta semnal 3D Video, oferindu-ti posibilitatea vizionarii de filme in 3D. In plus, accepta si HDR, care ofera un contrast mai mare, o gama mai larga de culori si o claritate mai buna.

Scrieţi o recenzie

Cablu HDMI Basic 90 cm
  • Lungime 90 cm
  • Conector HDMI tata <----> Conector HDMI tata
  • Rezolutie maxima 8K

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu