Boxa Bluetooth Street XL albastra

Disponibilitate: Da

229.00 lei

bucati

 
Informații
Boxa wireless Kruger&Matz Street XL
Boxa wireless

Muzica in versiunea XL

Daca nu stii ce boxa Bluetooth sa alegi, iti recomandam modelul Street XL, care va fi perfect acasa, la o petrecere in aer liber sau in excursii. Datorita tehnologiei Bluetooth 5.0 cu o raza de actiune de pana la 10 m, te poti bucura de libertate si de sunet stabil, de redarea excelenta a melodiilor tale preferate oriunde te afli.

Boxa de calitate

Sunet echilibrat

Porneste boxa BT Street XL si lasa-te fascinat de dinamica sunetelor din melodiile tale preferate. Carcasa dispozitivului ascunde doua drivere de 3” care reproduc atat suntele medii clare, dar si basul profund.

Boxa TWS

True Wireless Stereo

Da mai multa putere petrecerii tale! Cu functia True Wireless Stereo (TWS), poti imbunatati sonorul conectand doua difuzoare Bluetooth Street XL intr-un singur sistem stereo. Simte sunetul si da startul petrecerii!

Boxa cu bluetooth

Operare facila

Functionarea confortabila a boxei Street Bluetooth este garantata de panoul de control amplasat pe carcasa cu butoane pentru schimbarea sursei de redare, volum sau melodie, functie TWS si schimbarea luminii de fundal. In plus, daca ai un playlist preferat pe o unitate flash sau pe un player portabil, poti utiliza portul USB sau conectorul AUX pentru a o reda.

Boxa Bluetooth rezistenta la apa

Boxa BT rezistenta la apa

Daca tie si prietenilor tai va place sa ascultati muzica in aer liber, boxa Street va fi partenerul tau perfect. Dispozitivul are clasificare IPX5, ceea ce inseamna ca este complet rezistenta la apa, astfel incat sa te poti bucura de muzica preferata indiferent de vreme.

Boxa Bluetooth cu iluminare de fundal

Anima petrecerea

Boxa wireless Street XL este echipata cu iluminare RGB eficienta, care creeaza o atmosfera uimitoare si imbogateste experienta muzicala. Poti modifica rapid efectele de iluminare folosind butonul din panoul de control.

Personalizata pentru tine

Boxa Street Bluetooth este o combinatie perfecta de functionalitate si estetica. Indiferent daca preferi eleganta clasica sau subtilitatea, vei putea alege dintre cele doua culori pe cea care se potriveste stilului tau.

 
Fișa tehnică
Rezistenta la apa:IPX5
Bluetooth boxe5.0
Actiune bluetooth:Pana la 10 m
Profile Bluetooth suportateA2DP/AVRCP/HFP
CodecuriMP3/WAV/WMA/FLAC
Iluminare LEDRGB
Impedanta4 Ohm
Raport S/N80 dB
Putere maxima30 W
Raspuns in frecventa:80 Hz – 20 kHz
Difuzoare:2x 3"
Radio FM boxeDa
Port USB:2.0
Intrare audioJack 3.5 mm
Domeniu frecventa FM 87,5 MHz - 108 MHz
Alimentare5 V / 1,5 A, mufa alimentare USB tip C
Baterie incorporata3000 mAh
Greutate1.6 kg
Dimensiuni295 x 120 x 122 mm
Setul contineCablu USB-C (75 cm), cabluAUX 3,5 mm (53 cm), curea

Scrieţi o recenzie

Boxa Bluetooth Street XL albastra
  • Bluetooth 5.0
  • Distanta de actiune pana la 10 metri
  • Putere 30 W
  • Difuzoare: 2x 3"
  • USB, Jack 3,5 mm
  • Functie TWS (True Wireless Stereo)

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu