Boxa Bluetooth Spiral

Disponibilitate: Da

449.00 lei

bucati

 
Informații
Boxa wireless Kruger&Matz Spiral
Boxa wireless

Libertate fara fir

Elibereaza-te de cablurile inutile si bucura-te de mai multa libertate! Boxa Kruger&Matz Spiral este echipata cu un modul Bluetooth 5.0, datorita caruia o poti conecta rapid cu un smartphone sau o tableta si sa-ti asculti playlist-ul cu muzica oriunde vrei.

Boxa bluetooth

Placerea de a asculta muzica

Boxa BT Spiral de 36 W te va surprinde prin calitatea sunetului. Acest lucru este garantat de combinatia adecvată de traductoare: 5.25" woofer si 1" tweeter. Alege playlist-ul preferat si bucura-te de sunetul grozav al melodiilor tale.

Głośnik TWS

True Wireless Stereo

Cu functia True Wireless Stereo (TWS), poti conecta doua difuzoare Spiral intr-un singur sistem stereo. Acum poti porni petrecerea!

Boxa rezistenta la apa cu bluetooth

Rezistenta IPX4

Boxa Spiral Kruger&Matz este un produs perfect pentru persoanele carora le place sa petreaca timp in aer liber. Datorita standardului IPX4, chiar daca te prinde ploaia in timpul unui eveniment in aer liber sau la un foc de tabara, poti sta fara teama ca ti se va deteriora boxa.

Boxa cu AUX

Operare convenabila

Boxa Spiral este eleganta si functionala. Forma rotunda caracteristica cu maner integrat, combinata cu greutatea redusa ofera o combinatie care iti permite sa o transporti cu usurinta oriunde. La randul sau, functionarea rapida este garantata de panoul de comanda situat pe carcasa, de exemplu cu butoane pentru a schimba sursa, volumul sau melodia.

Boxa BT

Mai multe posibilitati

Spiral este o boxa Bluetooth care iti ofera o multime de posibilitati. Dispozitivul este echipat cu un port USB si o intrare AUX care iti va permite sa redai melodiile preferate de pe un mp3 player, unitate externa sau alte medii de redare, iar datorita intrarii de microfon vei putea organiza sesiuni de karaoke cu prietenii.

Boxa cu telecomanda

Telecomanda

Telecomanda inclusa ofera mai multe posibilitati de utilizare a boxei Kruger&Matz BT Spiral. Datorita acesteia, poti regla liber sunetul, poti inregistra si reda sunete sau poti selecta sursele de sunet.

 
Fișa tehnică
Rezistenta la apa:IPX4
Functii suplimentareFunctie TWS
Bluetooth boxe5.0
Actiune bluetooth:Pana la 10 m
Profile Bluetooth suportateA2DP/ AVCTP/ AVDTP/ AVRCP/ HFP/ SPP/ SMP
Putere de iesire (RMS):36 W
Raspuns in frecventa50 Hz – 15 kHz
Impedanta4 Ohm
Raport S/N83 dB
THDMai putin de 2%
Port USB:2.0
Intrare microfon Jack 6,3 mm
Intrare audioJack 3.5 mm
Alimentare9 V / 2 A
Alimentare la reteaDC
Timp redare muzicaPana la 7 ore (la 50% volum)
Dimensiuni108 x 102 mm
Greutate2.4 kg
Dimensiuni291 x 130 x 288 mm
Setul contineTelecomanda (2x baterii AAA), incarcator de perete (94 cm), cablu jack de 3,5 mm (93,5 cm)

Scrieţi o recenzie

Boxa Bluetooth Spiral
  • Bluetooth: 5.0
  • Distanta actiune Bluetooth: pana la 10 metri
  • Putere de iesire: 36 W
  • Difuzoare: 5,25" + 1"
  • AUX, USB, Jack 6,3 mm
  • Functie TWS

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu