Boxa Bluetooth Music Box Ultra

Disponibilitate: Da

939.00 lei

bucati

 
Informații
Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Music Box Ultra
Boxa Bluetooth mare

Boxa Bluetooth mare

Ai nevoie de o boxa BT care sa iti surprinda cu adevarat oaspetii? Alege modelul Music Box Ultra! Dispozitivul este echipat cu 3 traductoare care vor reda muzica cu o putere de 60 W. O astfel de combinatie va garanta atmosfera muzicala perfecta pentru petrecerea ta!

Efecte de sunet

Efecte de sunet

Primul lucru care iti atrage atentia este launchpad-ul cu efecte sonore preinregistrate care pot fi utilizate in orice mod de difuzoare. Poti alege dintre urmatoarele efecte: muzica techno, sintetizator si percutie. Distreaza-te cu muzica ta!

Bass puternic al boxei BT

Un plus de bas

Adaugarea de efecte sonore nu este singura capacitate suplimentara a boxei wireless Music Box Ultra. Daca iti place sunetul puternic, de bas, poti utiliza functia X-bass, care va amplifica sunetele joase si va oferi melodiilor un sunet mai complet si mai profund.

Boxa karaoke wireless

Boxa karaoke wireless

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei boxe portabile sunt cele 2 intrari de microfon care iti vor permite sa organizezi o petrecere karaoke. Mai mult, setul include un microfon, deci nu trebuie sa investesti in echipamente suplimentare.

Boxa Bluetooth cu radio

Radio FM, USB, AUX

Desi Music Box Ultra este o boxa Bluetooth, redarea fara fir a unui playlist de pe un smartphone nu este singura sursă din care puteti asculta muzica. Dispozitivul are functie radio FM, port USB si intrare AUX, care iti vor permite sa redai melodii de pe alte suporturi.

Iluminare

Music Box Ultra nu este doar o calitate înaltă a sunetului și o funcționalitate largă. Dispozitivul are o lumină de fundal multicoloră, care subliniază unicitatea acestui difuzor și îl face un element indispensabil pentru fiecare petrecere de acasă!

Boxa Bluetooth cu TWS

True Wireless Stereo

O boxa nu este suficienta? Ai nevoie de un sunet mai puternic pentru o camera mai mare? Datorita functiei TWS, poti crea un sistem stereo conectand doua boxe Music Box Ultra. Acum toata lumea petrece!

Boxa Bluetooth cu roti

Libertatea miscarii

Nu-ti place sa stai mult timp intr-un singur loc? Lasa muzica preferata sa te urmeze mereu! Datorita manerului confortabil si rotilor durabile, poti transporta cu usurinta boxa Bluetooth la locul evenimentului.

 
Fișa tehnică
TehnologiaTrue Wireless Stereo (posibilitatea de a conecta doua difuzoare impreuna)
Bluetooth boxe5.0
Iluminare LEDDa
Putere de iesire (RMS):60 W
Raspuns in frecventa40 Hz - 18 kHz
Impedanta3 Ohm
Difuzoare:2x 8" + 1"
Radio FM boxeDa
Port USB:USB 2.0, micro USB
Intrare microfon2x jack 6,3 mm
Intrare audioJack 3.5 mm
Domeniu frecventa FM 87,5 MHz - 108 MHz
Raport semnal/zgomot (S/N)85 dB
Alimentare15 V / 1,6 A
Baterie incorporata3000 mAh 12 V
Greutate10.3 kg
Dimensiuni300 x 270 x 760 mm
Setul contineMicrofon wireless

Scrieţi o recenzie

Boxa Bluetooth Music Box Ultra
  • Bluetooth 5.0
  • Putere: 60 W
  • Difuzoare: 2x 8" + 1"
  • Launchpad cu efecte sonore
  • AUX, USB, 2 intrari microfon
  • Microfon inclus in set

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu