Difuzor auto 4 inch KMDB40

Disponibilitate: Da

76,00 lei

bucati

 
Informații
Set difuzoare auto Kruger&Matz KMDB40

Nu esti multumit de calitatea sunetului difuzoarelor din fabrica ale masinii tale? Extinde-ti echipamentul audio auto cu difuzoare Kruger&Matz KMDB40 de 4 inch, cu o putere maxima de 80 W. Acest model este echipat cu trei drivere - jos, mediu si tweeter. Aceasta combinatie este o garantie ca fiecare sunet va suna perfect - atat dinamic, cat si clar, precum si bas profund. Afla ce calitate a sunetului iti pot oferi difuzoarele auto Kruger&Matz!

Boxele auto Kruger&Matz vor indeplini, de asemenea, asteptarile persoanelor care apreciaza si partea estetica in echipamentele audio auto. Negrul elegant - atat pentru carcasele difuzoarelor, cat si pentru grile - le face sa se potriveasca perfect in interiorul oricarei masini. In plus, datorita calitatii bune a materialelor utilizate, difuzoarele sunt foarte rezistente la schimbarile ambientale, de exemplu schimbari de temperatură sau umiditate. Extinde-ti echipamentul audio din masina cu difuzoarele Kruger&Matz si descopera noul sunet al muzicii preferate!

 
Fișa tehnică
Dimensiune difuzor4"
Numar canale:3 canale
Putere maxima:80 W
Raspuns in frecventa difuzor100 ~ 20000 Hz
Eficienta difuzor88 dB/W/M
Magnet5,3 oz
Bobina20 mm
WooferCon de injectie
Difuzor medii30 mm Mylar Dome Tweeter
Tweeter15 mm Piezo Tweeter
Dimensiunia - 116 mm, b - 94 mm, c - 69 mm, h - 50 mm

Scrieţi o recenzie

Difuzor auto 4 inch KMDB40
  • Dimensiune: 4"
  • 3 cai
  • Putere maxima: 80 W
  • Raspuns in frecventa: 100 ~ 20 000 Hz
  • Setul contine: 2 grile, 2 difuzoare

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu