Amplificator cu tub stereo PRO A80

Disponibilitate: Da

1,099.00 lei

bucati

 
Informații
Amplificator stereo cu lampi Kruger&Matz A80-PRO

Amplificator stereo cu lampi Kruger&Matz A80-PRO

Calitatea sunetului este o prioritate pentru tine? Imbunatateste-ti experienta muzicala cu amplificatorul cu doua canale Kruger&Matz A80-PRO. Carcasa neagra compacta este perfect evidentiata de stralucirea de chihlimbar a lampilor. Aceasta combinatie face ca amplificatorul sa se potriveasca perfect in interiorul tau.

Afisaj LED

Afisaj LED

Pe panoul frontal al amplificatorului exista un afisaj LED care faciliteaza gestionarea functionarii dispozitivului. Poti verifica cu usurinta sursa si nivelul sunetului, poti seta frecventa de esantionare si poti regla tonurile inalte si joase.

Indicator analogic de unitate audio

Indicator analogic de unitate audio

Ceea ce atrage atentia asupra amplificatorului A80-PRO este indicatorul sau analog, care permite o evaluare vizuala a nivelului de sunet. Acest element traditional nu numai ca iti va permite monitorizarea nivelul semnalului audio in timp real, dar adauga si un design retro dispozitivului.

Bucura-te de muzica wireless de calitate!

Bucura-te de muzica wireless de calitate

Ai un intreg playlist muzical pe telefon si sunetul este cel mai important pentru tine? Amplificatorul cu tub Kruger&Matz accepta tehnologia Bluetooth aptX HD, care imbunatateste calitatea transmisiei wireless a sunetului. Acum melodiile tale preferate vor suna si mai precis!

O multime de posibilitati

Kruger&Matz A80-PRO iti ofera o gama larga de posibilitati. Dispozitivul este dotat cu intrari RCA, coaxiale si optice, precum si un port USB-B. Numeroasele porturi pe care le vei gasi pe panoul din spate te vor ajuta sa realizezi propriul sistem audio avansat.

O multime de posibilitati

Personalizare

Personalizeaza configuratia sunetului in functie de preferintele tale! Iesirea difuzorului situata pe carcasa din spate iti permite sa conectezi amplificatorul la difuzoare. Iesirea AUX permite, de asemenea, conectarea unui subwoofer.

Personalizare
Sunet cald

Sunet cald

Amplificatorul stereo Kruger&Matz, care functioneaza cu o putere de 2x100W, se remarca prin utilizarea tuburilor JAN5725, care genereaza un sunet cald si natural cu profunzime si claritate deosebita.

Control usor

Control usor

Amplificatorul A80-PRO va satisface perfect asteptarile tale muzicale. Pentru o mai mare usurinta in utilizare, setul vine cu o telecomanda care va iti permite sa gestionati toate functiile dispozitivului fara a parasi canapeaua.

 
Fișa tehnică
Actiune bluetooth:Pana la 15 m
Putere max. transmisie Bluetooth10 dBm
Profile Bluetooth suportateA2DP, AVRCP, PBAP, HFP, HSP, SPP, GATT
Technologia apt-X®Da (aptX HD)
Impedanta4 - 8 ohmi
THD0,03% (@1W)
Intrari/IesiriUSB-B, intrare coaxiala, intrare RCA, intrare optica, port antena bluetooth, iesire difuzor
Raspuns in frecventa:20 Hz ~ 20 kHz (+/- 1,5 dB)
Consumul de energieMax 200W
Sensibilitate de intrare1,4 V
Intrare casti:Jack 3,5 mm
Ajustare bass/treble+/- 9 dB
Bluetooth amplificatorDa
GENERALITATI:
AlimentareIntrare: 100 – 240 V, 50/60 Hz ; ieșire: 32V / 5A
Putere maxima2 x 100 W
Dimensiuni128 x 115 x 85 mm

Scrieţi o recenzie

Amplificator cu tub stereo PRO A80
  • Lampi JAN5725
  • Putere maxima de iesire 2 x 100W
  • Raspuns in frecventa 20 Hz ~ 20 kHz (+/- 1,5 dB)
  • RCA, coaxial, intrare optica, port USB-B
  • AptX HD
  • Bluetooth 5.1

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu