Amplificator cu tub stereo A60

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

799.00 lei

 
Informații
Amplificator stereo cu lampi Kruger&Matz A60

Amplificator stereo cu lampi Kruger&Matz A60

Calitatea sunetului este o prioritate pentru tine? Imbunatateste-ti experienta muzicala cu amplificatorul cu doua canale Kruger&Matz A60. Carcasa neagra compacta este perfect evidentiata de stralucirea de chihlimbar a lampilor. Aceasta combinatie face ca amplificatorul sa se potriveasca perfect in interiorul tau.

Indicator analogic pentru unitate audio

Indicator analogic pentru unitate audio

Ceea ce atrage atentia asupra amplificatorului A60 este indicatorul sau analog, care permite o evaluare vizuala a nivelului de sunet. Acest element traditional nu numai ca iti va permite sa monitorizaezi nivelul semnalului audio in timp real, dar adauga si un design retro dispozitivului.

Solutii clasice

Solutii clasice

Panoul frontal al amplificatorului A60 include, printre altele: butoane pentru reglarea volumului, basului si inaltelor. Selectarea convenabila a sursei de sunet este oferita de butoanele situate in apropiere.

Bucura-te de muzica wireless de calitate!

Bucura-te de muzica wireless de calitate!

Ai un intreg playlist muzical pe telefon? Datorita tehnologiei Bluetooth, poti asocia amplificatorul cu orice dispozitiv mobil, de exemplu, un telefon sau o tableta. Bucura-te de calitatea sunetului melodiilor tale preferate!

O multime de posibilitati

Kruger&Matz A60 ofera o gama larga de posibilitati. Dispozitivul este echipat cu intrari RCA, coaxiale si optice, precum si un port USB-B. Numeroasele porturi de pe panoul din spate te vor ajuta sa creezi propriul sistem audio avansat.

O multime de posibilitati

Asculta muzica asa cum vrei

Personalizeaza configuratia sunetului in functie de preferintele tale! Iesirea difuzorului situata pe carcasa din spate permite conectarea amplificatorului la difuzoare. Iesirea AUX permite, de asemenea, conectarea unui subwoofer.

Asculta muzica asa cum vrei
Sunet cald

Sunet cald

Amplificatorul stereo Kruger&Matz, care functioneaza cu o putere de 2x100, se remarca prin utilizarea tuburilor 6K4, care genereaza un sunet cald si natural cu profunzime si claritate deosebita.

Control usor

Control usor

Amplificatorul A60 va satisface perfect asteptarile tale muzicale. Pentru o mai mare usurinta in utilizare, setul vine cu o telecomanda care iti va permite gestionarea tuturor functiilor dispozitivului fara a parasi canapeaua. ​.

 
Fișa tehnică
Profile Bluetooth suportateA2DP, AVCTP, AVDTP, AVRCP, HFP, SPP, SMP, ATT, GAP, GATT, RFCOMM, SDP, 12CAP
Intrari/IesiriUSB-B, intrare coaxiala, intrare RCA, intrare optica, port antena bluetooth, iesire difuzor
Consumul de energieMax 200W
Sensibilitate de intrare0,775V
Intrare casti:Jack 3,5 mm
Ajustare bass/treble+/- 6 dB
Bluetooth amplificator5.0
Actiune bluetoothPana la 10 m
THD0,07% (@1W)
GENERALITATI:
Alimentare100 – 240 V, 50/60 Hz
Greutate662 g
Putere maxima2 x 100 W
Impedanta4 – 8 ohmi
Dimensiuni130 x 116 x 102 mm

Scrieţi o recenzie

Amplificator cu tub stereo A60
  • Lampi 6K4
  • Putere maxima de iesire 2 x 100W
  • Raspuns in frecventa 20 Hz ~ 20 kHz
  • RCA, coaxial, intrare optica, port USB-B
  • Bluetooth 5.0

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu