Alimentator auto 43W USB + USB tip C cu functie QC si PD

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

59.90 lei

 
Informații
Incarcator auto Kruger&Matz KM0872

Incarcator auto Kruger&Matz KM0872

Incarcatorul auto Kruger&Matz KM0872 este un element indispensabil al echipamentului fiecarui vehicul. Acest dispozitiv elegant, echipat cu conectori USB A si USB tip C, ofera o putere maxima de 43 W. Datorita acestuia, fiecare sofer se poate bucura de o incarcare fiabila si rapida a dispozitivelor sale mobile.

Incarcare rapida

Incarcare rapida

Tineti dispozitivele incarcate in timpul calatoriilor lungi de afaceri sau de vacanta. Incarcatorul auto USB Kruger&Matz este echipat cu tehnologie de incarcare rapida. Datorita acestuia, smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv compatibil se vor incarca intr-un timp mult mai scurt decat in cazul unui dispozitiv traditional.

Conectori universali

Conectori universali

Echipat cu porturi USB A si USB tip C, incarcatorul iti permite sa incerci doua dispozitive simultan, ceea ce il face o solutie ideala pentru persoanele care folosesc diferite tipuri de dispozitive in timpul calatoriilor. Incarca-ti smartphone-ul, tableta, navigatia GPS si alte dispozitive mobile, economisind timp pretios.

Design modern

Design modern

Avantajul incarcatorului auto USB Kruger&Matz KM0872 este dimensiunea sa compacta. Carcasa este o combinatie de aluminiu si plastic durabil, care garanteaza o durata lunga de viata si rezistenta la deteriorare. Carcasa transparenta ofera dispozitivului un aspect futurist si iti permite sa apreciezi precizia manoperei si tehnologia avansata.

Sigur de utilizat

Sigur de utilizat

Incarcatorul Kruger&Matz are un certificat RoHs si are un marcaj de calitate CE care arata conformitatea cu directivele Uniunii Europene. La randul sau, protectia avansata impotriva supraincarcarii si supratensiunii asigura siguranta deplina atat pentru incarcator, cat si pentru dispozitivele incarcate.

 
Fișa tehnică
Tip:Auto
Conectivitate:USB + USB-C
Putere43 W
Tensiune de intrare:DC 12-24 V
Tensiune de iesireUSB tip C: 5V/3A; 9V/3A; 12V/1.87A; USB: 5V/3A; 9V/2.22A; 12V1.67A
ProtectieSupratensiune si suprasarcina
IncarcarePD (Power Delivery) + QC (Quick Charge)
CertificariCE, ROHS

Scrieţi o recenzie

Alimentator auto 43W USB + USB tip C cu functie QC si PD
  • Tip conexiune: USB, USB tip C
  • Putere: 43 W
  • Tensiune de iesire USB tip C: 5V/3A; 9V/3A; 12V/1.87A
  • Tensiune de iesire USB A: 5V/3A; 9V/2.22A; 12V/1,67A
  • Functie Quick Charge și Power Delivery

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu