Alimentator auto USB + USB tip C cu functie QC si PD

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

29.00 lei

 
Informații
Incarcator auto cu functie de incarcare rapida

Incarcator auto cu functie de incarcare rapida

Incarcatorul auto Kruger&Matz KM0870 este un accesoriu care ar trebui sa se afle in fiecare masina. Acest model eficient de 20 W este echipat cu un port USB-A si USB-C, datorita caruia poate incarca doua dispozitive in acelasi timp.

Totusi, ceea ce atrage atentia asupra incarcatorului auto Kruger&Matz este functia de incarcare rapida Power Delivery prin portul USB-C si Quick Charge 3.0 prin portul USB-A. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul cu cablul corespunzător, iar acesta se va incarca mult mai repede.

Avantajul incarcatorului auto USB Kruger&Matz este dimensiunea sa compacta, ceea ce face ca dispozitivul sa fie discret, dar este compatibil cu majoritatea brichetelor auto.

Alimentatorul Kruger&Matz are certificatul RoHs si marca de calitate CE care confirma respectarea directivelor Uniunii Europene, precum si protectie la supraincarcare si supratensiune, care garanteaza siguranta in utilizare.

Incarcator auto cu functie de incarcare rapida
 
Fișa tehnică
Tip:Auto
Conectivitate:USB + USB-C
Putere20 W
Tensiune de intrare:DC 12-24 V
Tensiune de iesire5 V, 9V, 12V
Curent de iesire5V 3000 mA, 9V 2220 mA, 12V 1670 mA
ProtectieSupratensiune si suprasarcina
CertificariCE, ROHS

Scrieţi o recenzie

Alimentator auto USB + USB tip C cu functie QC si PD
  • Tip conexiune: USB, USB tip C
  • Putere: 20 W
  • Tensiune de iesire: 5V, 9V, 12V
  • Quick Charge 3.0 și Power Delivery

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu