Hub adaptor 6 in 1

Disponibilitate: Da

149.00 lei

bucati

 
Informații
Adaptor (HUB) USB tip C HDMI/2x USB3.0/2x USB tip C/RJ45

Adaptor computer 6 in 1

Vrei sa cresti capacitatile ultrabook-ului sau tabletei tale? Nu este nevoie sa cumperii mai multe adaptoare diferite! Acum ai nevoie de un singur dispozitiv - adaptorul Kruger&Matz KM0391. Este suficient ca dispozitivul tau mobil sa aiba un port USB tip C si ii vei putea mari functionalitatea de sase ori!

Adaptorul are doua porturi USB pentru conectarea dispozitivelor suplimentare, de exemplu un mouse sau o tastatura, inclusiv unul cu latime de banda marita, care permite, printre altele, transfer de date la o viteza mult mai mare - pana la 5 Gb/s.

Al doilea port extrem de util este iesirea HDMI 4K. Conecteaza-ti computerul la un monitor sau televizor suplimentar si bucura-te de imagini la cea mai inalta calitate.

Adaptorul este echipat si cu doua porturi USB tip C. Unul dintre ele foloseste tehnologia Power Delivery, care permite nu numai incarcarea rapida a telefoanelor, ci si alimentarea notebook-urilor si monitoarelor.

Laptopul sau consola ta nu sunt conectate la retea? Acum poti schimba acest lucru datorita adaptorului Kruger&Matz! Dispozitivul este echipat cu un port RJ-45, care permite transferul de date rapid si fiabil la viteze de pana la 100 Mb/s.

Adaptor pentru computer 6 in 1
 
Fișa tehnică
INTERFATA:
USB tip C 3.1Max 10 Gb/s
PORTURI:
USB tip CPutere de livrare 100 W (20 V, 5 A); nu suporta transfer de date ; max 480 Gb/s, fara alimentare
USB 3.0Max. 5 Gb/s
USB 2.0Pana la 480 Gbs/s
HDMI1.4, iesire video 3840x2160 px, 30 Hz
RJ-45max 100 Mb/s
GENERAL:
Sisteme de operare suportateWindows, iOS, Android, Linux
Alte functiiPlug&Play

Scrieţi o recenzie

Hub adaptor 6 in 1
  • Interfata: USB tip C 3.1
  • Porturi: HDMI: 1.4, USB 3.0, USB 2.0, USB tip C 2.0, USB tip C 2.0, RJ-45
  • Functie OTG: Da
  • Tip: activ
  • Lungime cablu: 15 cm

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu