Radio cu alarma KM 0813

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

89.00 lei

 
Informații

km0418-html-1.jpg
KM0813 este un dispozitiv care poate functiona atat ca radio, cat si ca ceas cu alarma. Un mare avantaj este display-ul mare si clar, luminozitatea putand fi ajustata conform nevoilor utilizatorilor.  Posibilitatea de setare a unei statii radio in loc de clasica alarma iti ofera optiunea de a te trezi cu muzica preferata. Ti se intampla uneori sa  inchizi alarma si sa adormi la loc? Cei care au probleme sa se trezeasca dimineata vor aprecia functia de snooze. Dispozitivul iti da posibilitatea de a memora 20 de statii radio, economisindu-ti astfel timpul de cautare a posturilor preferate. In plus, intrarea AUX iti permite sa asculti propriul playlist stocat pe telefon. Functia de sleep timer (inchidere programata) va fi pe placul celor carora le place sa adoarma pe sunetul melodiilor preferate. Radio-ul cu ceas KM0813 impresioneaza prin infatisare. Designul negru este plin de stil si dimensiunile reduse il vor face sa se potriveasca in dormitorul tau.
 
Fișa tehnică
Display LCDDa
RadioFMDa
Memorare posturi radio preferateDa
AuxCablu incorporat cu jack 3,5 mm
Difuzoare1 difuzor 2,25” (57 mm), 0,4 W
FunctiiCeas cu alarmă dublă, Sleep timer , snooze
Alimentare220-240 V / 50-60 Hz
Alimentare de la baterii2 baterii LR03, alimentarea pe baterie este utilizata doar pentru a menține memoria ceasului pe durata intreruperilor tensiunii retelei
Consum3 W
Dimensiuni (WxHxD):160 x 59 x 120 mm

Scrieţi o recenzie

Radio cu alarma KM 0813
  • Antena AM/FM incorporata
  • Display LED 1,2” cu lumina albastra
  • Memoreaza statiile radio preferate
  • Ceas cu alarma
  • Cablu Aux-in incorporat

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu