Smart TV stick media player Android

Disponibilitate: Da

199.90 lei

bucati

 
Informații
Smart TV stick media player

Smart TV stick media player Kruger&Matz

Playerul media Kruger & Matz Smart TV Stick este solutia perfecta pentru oricine doreste sa-si extinda capacitatile televizorului. Indiferent daca esti fan al filmelor, serialelor, jocurilor sau a asculta muzica, acest dispozitiv compact si usor de utilizat iti permite sa creezi un adevarat centru multimedia in confortul casei tale. Indiferent daca ai un model de televizor mai vechi sau un echipament mai nou - Kruger & Matz Smart TV Stick va face utilizarea televizorului tau mai placuta si mai functionala.

Android 13

Android 13

Playerul media Kruger&Matz este echipat cu sistemul de operare Android 13, care ofera cele mai noi functii, functionare fara probleme si securitate, precum si acces la numeroase jocuri si aplicatii din Play Store. Interfata intuitiva face utilizarea playerului simpla si placuta.

Magazin Play cu aplicatii

Magazin Play cu aplicatii

Cu acces deplin la Google Play, poti descarca mii de aplicatii, jocuri si servicii de streaming - Netflix, YouTube, Spotify si chiar jocuri - acum aveti toate aplicatiile preferate la indemana.

Chromecast incorporat

Chromecast incorporat

Reda fotografii, videoclipuri si muzica direct de pe dispozitivele tale mobile pe ecranul mare al televizorului. Datorita functiei Chromecast incorporate, poti transfera cu usurinta toate continuturile media preferate de pe telefon pe televizor.

Control vocal

Control vocal

Iubitorii de tehnologii moderne vor aprecia capacitatea de a controla vocea folosind Asistentul Google din Stick-ul Kruger&Matz Smart TV. Cu aceasta functie iti poti gestiona televizorul folosind doar vocea. Cauta rapid videoclipuri, lanseaza aplicatii si setari de control.

Android TV cu wifi

Mai multe posibilitati

Wi-Fi-ul de inalta calitate asigura o conexiune la Internet stabila, iar Bluetooth-ul 5.0 permite asocierea rapida cu alte dispozitive, cum ar fi castile fara fir sau controlerele de joc.

Android tv cu USB-C

Posibilitati extinse

Portul HDMI iti permite sa conectezi playerul la un televizor pentru a te bucura de cea mai inalta calitate a imaginii si a sunetului. Dispozitivul este echipat si cu un port USB-C si USB 2.0, care permite conectarea diverselor accesorii si memorii externe. Datorita acestora, poti reda cu usurinta videoclipurile si fotografiile preferate direct de pe un pendrive sau disc.

Telecomanda

Telecomanda

Impreuna cu dispozitivul, primesti o telecomanda utila, care ofera control deplin asupra dispozitivului. Datorita designului ergonomic si dispunerii intuitive a butoanelor, navigarea continutului si navigarea prin meniu sunt extrem de simple si convenabile.

 
Fișa tehnică
Sistem de operareAndroid 13
CPUQuad Core Cortex-A53
GPUMali-G31
Memorie RAM2 GB
Memorie interna16 GB
Formate video suportateRM, MOV, VOB, AVI, MKV, TS, MP4
Formate audio suportateJPG, BMP, GIF, PNG
Wi-Fi802.11b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz)
Bluetooth5.0
Alimentare5 V / 2000 mA
Greutate33,1 g
Dimensiuni98 x 33 x 13 mm
SETUL CONTINE:Manual de utilizare, cablu de alimentare, cablu HDMI, telecomanda
Informatii suplimentareAplicații Smart TV, telecomanda cu control vocal
Formate imagine suportateJPG, BMP, GIF, PNG

Scrieţi o recenzie

Smart TV stick media player Android
  • Sistem de operare: Android 13
  • RAM: 2 GB
  • Aplicatii Smart TV
  • Telecomanda cu control vocal
  • Bluetooth 5.0

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu