Smartphone LIVE 9S

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

1,099.00 lei

 
Informații
Smartphone cu ecran fullHD+

Ecran Full HD

Un smartphone pentru munca, navigare pe web, jocuri si studiu. Kruger&Matz LIVE 9S ofera un confort ridicat de utilizare, indiferent de motivul pentru care il folosesti. Totul datorita ecranului cu o diagonala de 6,67” si rezolutie Full HD+.

Smartphone eficient

Totul e mult mai clar

Folosind smartphone-ul LIVE 9S, cu siguranta vei remarca luminozitatea ridicata a imaginii si gama larga de culori. Aceasta este o garantie a unei mai bune reproduceri a culorilor si a unei imagini clare - chiar si atunci cand utilizezi dispozitivul afara in zilele foarte insorite.

Smartphone pentru gaming

Jocuri pe telefon

Procesorul MediaTek Helio G80 a fost creat pentru jocurile mobile, motiv pentru care LIVE 9S este o propunere ideala pentru oricine viseaza la un smartphone eficient pentru jocuri. Mai mult, cei 4 GB RAM reprezinta o garantie a unei bune functionari, chiar si atunci cand ruleaza mai multe programe sau mai multe file din browser.

Smartphone cu multa memorie

Demn de retinut

Smartphone-ul LIVE 9S are pana la 128 GB de memorie interna. Este suficient pentru o multime de jocuri ai aplicatii. Cu toate acestea, daca vrei sa ai pe telefon numeroase albume foto si video, iti poti extinde memoria dispozitivului cu inca 256 GB cu un card SD.

Smartphone Kruger&Matz LIVE 9
Telefon cu camera buna

Arati mereu bine

Ai nevoie de un smartphone cu o camera buna? LIVE 9S are 4 camere! Camera principala de 48 Mpx cu deschidere f / 1.8 va face ca toate fotografiile tale sa aiba mereu o calitate excelenta - chiar si in conditii de lumina scăzuta.

Smartphone cu camera cu unghi larg de vizualizare

Vezi mai mult

Faci des poze cu peisaje sau cladiri? Ai nevoie de un smartphone cu un camp vizual foarte larg. Modelul Live 9S are o camera cu unghi ultra larg care iti va permite sa surprinzi toate momentele importante pentru tine – intr-un cadru foarte larg.

Smartphone cu camera macro

Atentie la detalii

Smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 9S a fost echipat si cu o camera macro care iti va permite sa surprinzi cele mai mici detalii. Astfel, va fi cu siguranta apreciat de toti cei care sunt fascinati de natura!

Smartphone pentru fotografii

Restul este doar fundal

Iti place sa faci fotografii de tip portret? Asigura-te ca alegi un smartphone care va avea o camera suplimentara pentru adancimea campului. Datorita acestui fapt, LIVE 9S iti permite sa reglezi gradul de estompare a fundalului pentru ca fotografiile sa arate perfect in orice moment.

Cel mai bun smartphone pentru selfie

Camera selfie

LIVE 9S este perfect nu numai pentru cei carora le place sa surprinda peisaje frumoase. Camera frontala de 16 Mpx permite si realizarea de selfie-uri la o calitate foarte buna.

Smartphone cu Android 11

Android intuitiv

Alege LIVE 9S si simte confortul utilizarii noii versiuni de Android. Alegand acest dispozitiv, obtii o larga functionalitate, operare intuitiva si acces la numeroase jocuri si aplicatii din Magazinul Play.

Smartphone cu Android 11

Un plus de siguranta

LIVE 9S are o functie FaceID si un cititor de amprente. Folosind astfel de masuri de securitate, poti fi sigur ca datele pe care le salvezi in memoria dispozitivului nu vor fi puse in pericol, chiar daca smartphone-ul iti este furat.

Smartphone cu NFC

Mai multe posibilitati

Plata cu telefonul poate fi la fel de usoara ca si plata cu un card de debit! Kruger&Matz LIVE 9S este echipat cu un modul NFC, astfel incat, fara autorizatii suplimentare, poti plati rapid si convenabil, contactless, folosind dispozitivul mobil. Totul pentru comoditatea ta!

Smartphone cu baterie rezistenta

Baterie rezistenta

Un smartphone cu o baterie rezistenta este o necesitate absoluta, motiv pentru care Kruger&Matz LIVE 9S este echipat cu o baterie de 5000 mAh. O astfel de capacitate permite multe ore de utilizare a dispozitivului, mentinand in acelasi timp forma subtire.

Smartphone cu incarcare rapida

Mai multa putere

Traiesti mereu pe graba? Vei avea nevoie de un telefon cu incarcare rapida, care sa tina pasul cu tine! Kruger&Matz LIVE 9S este incarcat cu o putere de 18 W, asa ca dureaza mult mai putin timp pentru a incarca complet bateria.

Smartphone cu baterie puternica

Functionalitate fara compromisuri

Telefoanele inteligente dual SIM sunt populare, dar de multe ori trebuie sa alegi intre utilizarea a doua numere sau extinderea memoriei cu un card SD. LIVE 9S nu face compromisuri, asa ca a fost echipat cu 3 sloturi - 2 nano SIM si micro SD.

Smartphone cu husa si sticla de protectie

Dotari complete

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la achizitionarea de accesorii suplimentare! Setul cuprinde pe langa casti o husa din silicon si o sticla de protectie. Telefonul tau este in siguranta imediat cum este scos din cutie!

 
Fișa tehnică
SISTEM SI PARAMETRI PRINCIPALI:
Sistem de operareAndroid
Versiune sistem de operare11
ChipsetMediaTek Helio G80 (MT6769T)
CPUOcta-Core, 8x 2,0 GhZ
GPUARM Mali G52, 820 MHz
Memorie RAM4 GB
Memorie interna128 GB
Dual SIMDa
ECRAN:
Dimensiune ecran6,67"
Rezolutie1080x2400 px, FHD+ (20:9)
MatriceIPS
PPI394
TouchpanelCapacitiv, in 5 puncte
Unghi de vizualizare80°
MULTIMEDIA:
Camera spate48 Mpx + 5 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
Diafragma camera spatef/1,79 ; f/2,2 ; f/2,4 ; f/2,4
Camera fata16 Mpx (f/2,0)
Formate video suportateMP4/3GP/AVI/H.264
Codecuri videoH.264/H.265
Formate audio suportateAMR/MP3/WAV
Radio FMDa
MicrofonDa
CONECTIVITATE:
Conectivitate standardLTE
Suport reteaGSM/GPRS/EDGE/WCDMA/FDD-LTE
GPSGPS/GLONASS/Galileo/Beidou
NFCDa
Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth5.0
SENZORI:
ProximitateDa
Senzor GDa
LuminiDa
AccelerometruDa
Cititor amprentaDa
MagneticDa
PORTURI:
Slot SIM2 x nano SIM
Cititor de carduri microSDDa, max. 256 GB
Port USBUSB tip C
Iesire castiJack 3,5 mm
Alimentare9 V / 2 A
Capacitate baterie5000 Mah (baterie litiu ion), incarcare rapida
CARACTERISTICI FIZICE:
Greutate202 g
Dimensiuni164 x 77 x 8 mm
SETUL CONTINE:Sticla securizata, carcasa, casti, adaptor de alimentare, cablu USB, manual de utilizare
SAR:Cele mai mari valori SAR conform ghidurilor FCC sunt: ​​dispozitivul de cap - 0,185 W/kg; dispozitiv purtat pe corp - 1.070 W/kg.

Scrieţi o recenzie

Smartphone LIVE 9S
  • Ecran 6,67" FHD+
  • Procesor MediaTek Helio G80; 8x 2,0 GHz
  • Android 11
  • Memorie 4 GB RAM + 128 GB Flash
  • 48 Mpx + 5 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
  • Bateria 5000 mAh
  • NFC, dual SIM, cititor amprenta, Face ID
  • Folie de sticla si husa incluse

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu