Telefon pentru seniori Simple 925

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

149.00 lei

 
Informații
Telefon GSM seniori Simple 925 Kruger&matz

Telefon GSM seniori Kruger&Matz Simple 925

Securitate complicata, o serie de aplicatii preinstalate si dimensiuni voluminoase - toate acestea fac dificila utilizarea smartphone-urilor si descurajeaza persoanele in varsta sa aiba acest tip de dispozitiv. Si totusi, utilizarea unui telefon mobil poate fi extrem de simpla - alegeti modelul potrivit, de exemplu telefonul pentru seniori Kruger&Matz Simple 925.

In primul rand, un mobil pentru seniori trebuie sa asigure un confort maxim in timpul utilizarii, de aceea modelul Simple 925 are un afișaj color de 2,2” si butoane mari, lizibile, datorita carora puteti naviga cu usurinta prin meniul intuitiv. O caracteristica importanta care distinge telefoanele pentru seniori de alte telefoane GSM este butonul SOS. Cu un singur clic, dispozitivul trimite mai intai mesaje persoanelor selectate ai apoi le apeleaza unul cate unul. Solutia perfecta atunci cand aveti nevoie de ajutor imediat.

O caracteristica importanta a telefonului Kruger&Matz este lipsa incarcarii frecvente - bateria de 800 mAh dureaza aproximativ 5 ore de convorbire sau pana la 168 de ore de lucru in modul de asteptare. Simple 925 are, de asemenea, o serie de functii suplimentare. Printre acestea, merita mentionat playerul radio si mp3 incorporat, care va asigura accesul constant la cele mai recente informatii ai muzică stocate pe cardul micro SD.

 
Fișa tehnică
SISTEM SI PARAMETRI PRINCIPALI:
ECRAN:
Dimensiune ecran2"
Rezolutie176x220 px
Camera spate0.3 Mpx
Radio FMDa
Buton SOSDa
DifuzorDa
FunctiiVibratii, jurnal apeluri, SMS, MP3 Player, video player, inregistrare vocala, lanterna, ceas cu alarma, calculator
Cititor de carduri microSDmax. 32 GB
AlimentareIntrare: 100 – 240 V; 50/60 Hz, iesire: 5 V / 1000 mA
Timp in convorbirePana la 5 h
Timp in stand byPana la 168 h
Capacitate baterieLi-Ion 800 mAh
Greutate80 g (cu baterie)
Dimensiuni124 x 54 x 13 mm
SETUL CONTINE:Statie de andocare, incarcator, manual de utilizare

Scrieţi o recenzie

Telefon pentru seniori Simple 925
  • Ecran: 2.2”
  • Bluetooth
  • Buton SOS
  • Radio FM, inregistrare vocala, ceas cu alarma, calculator
  • Timp in convorbiri: pana la 5 h
  • Timp in stand by: pana la 168 h

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu