Set accesorii camera sport

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

149.00 lei

 
Informații
km0284-ar-0.jpgkm0284-ar-0m.jpg

O multitudine de accesorii de care ai nevoie

Iti plac sporturile exteme si iti place sa filmezi propriile recorduri? O camera sport nu este suficienta! Accesoriile sunt importante, inclusiv bretelele pentru piept care iti vor asigura confort atunci cand practici diverse sporturi, in special acolo unde ai nevoie sa ai mainile libere. Setul de accesorii pentru camere sport de la Kruger&Matz set include 19 accesorii, care te vor ajuta sa ai inregistrari spectaculoase in timp ce practici sporturile preferate.
km0284-html-2.jpg

Pentru fanii sporturilor pe doua roti

Iti place sa mergi cu motocicleta sau esi pasionat de cisclism? Atunci cu siguranta vei aprecia chitul de accesorii de la Kruger&Matz care include brat si montaj pentru casca si suportul pentru bicicleta. Cu aceste accesorii vei plasa camera la locul potrivit pentru ca inregistrarile tale sa fie unice - indiferent ce conduci sau unde vrei sa filmezi.
km0284-html-3.jpg

Dintr-o alta perspectiva

Deplaseaza actiunea de la casca la cadru. Filmarea cadrelor dintr-o perspectica mai joasa va da filmarii tale o dinamica mai mare, prin aratarea miscarii mainilor sau a miscarii schiurilor in coborarea de pe munte, sau a miscarii rotilor bicicletei in timpul calatoriilor la munte. Intoarce ancorele si monteaza camera la spate pentru a filma peisaje, cararile de munte sau un prieten care e in spatele tau.
km0284-html-4.jpg

Filmare sub apa

Daca vrei ca inregistrarile tale subacvatice sa fie cu adevarat impresionante o camera rezistenta la apa nu este suficienta. Din fericire, in setul de la Kruger&Matz vei gasi o serie de accesorii utile, inclusiv o banda reglabila pentru camera care datorita lungimii reglabile o poti pune pe incheietura mainii, sau pe picior.Setul include si o curea pentru telecomanda, pentru a putea face oricand o poza.
km0284-html-5.jpg

Siguranta in utilizare

Ti-e frica atunci cand filmezi in apa sa nu iti scape camera si sa se scufunde? Aceasta problema poate fi usor rezolvata de baliza de plutire care va impiedica echipamentul sa se scufunde. Marele avantaj este culoarea galbena datorita careia produsul poate fi localizat cu usurinta.
km0284-html-6.jpg

Pentru masina

Unul dintre multe accesorii incluse in setul Kruger&Matz este suportul pentru parbriz, datorita caruia poti folosi camera sport pentru a inregistra nu numai evenimente neobisnuite, ci si ca DVR auto.
km0284-html-7.jpg

Poze mereu stabile

Accesoriile Kruger&Matz usureaza filmarea cand esti in continua miscare. In set vei gasi si un selfie stick cu brat reglabil, ca si un tripod cu montare care va permite sa faci poze sau inregistrari cu o mai buna stabilizare a imaginii.
km0284-html-8.jpg

Echipament complet

Un accesoriu util sunt insertiile anti-ceata care absorb umiditatea din carcasa camerei sport, eliminand problema evaporarii. In plus, setul cuprinde o serie de alte accesorii ce pot fi atasate la camera, inclusiv conectori cu eliberare rapida, o cheie pentru suruburi si banda autoadeziva.
km0284-html-9.jpg

Totul la locul lui

Nu trebuie sa iti faci griji pentru pierderea sau deteriorarea accesoriilor in timpul transportului deoarece acestea vin insotite de o geanta practica si durabila. Ia setul cu tine oriunde te duci pentru a putea face poze si inregistrari unice!


 
Fișa tehnică
SETUL CONTINE:
Pad anti-evaporare12 buc
Curea telecomanda1 buc
Casca / curea de fixare1 buc
Bretele pentru fixare pe piept1 buc
Suport de sicla7 cm, 1 buc
Trepied 16,5 x 3,5 x 3,5 cm, 1 buc
Suport plutitor1 buc
Selfie stick1 buc
Suport pentru bicicleta1 buc
Bratara de mana 360°1 buc
Curea universala cu cleme1 buc
Cablu de siguranta centura1 buc
Cheie1 buc
Adaptor pentru trepied1 buc
Suport montare pe casca1 buc
Banda autoadeziva8 elemente, 1 buc
Cupla rapida2 buc
Carlig2 buc
Clip cu pivotare 360°1 buc
Etui1 buc
Dimensiuni32,5x21,7x6,5 cm
Greutate1,3 kg

Scrieţi o recenzie

Set accesorii camera sport
  • 19 tipuri de accesorii
  • Etui rezistent

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu