Radio cu ceas KM 1150

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

225.00 lei

 
Informații
km1150-html-1.jpg
Incepe-ti ziua cu muzica pe care o iubesti
Diminetile sunt de obicei mai dificile, dar noi stim cum sa le faci mai placute. Trezeste-te cu muzica sau postul de radio preferat si ai reteta pentru a te trezi zambind dimineata. Optiunea de "snooze" va fi apreciata de cei carora le place sa mai leneveasca dimineata. Nu va trebui sa te desparti de muzica preferata nici cand mergi la culcare, datorita functiei Sleep Timer care iti permite sa te bucuri de muzica si atunci cand esti pe punctul de a adormi.
km1150-html-2.jpg
Puterea muzicii
Radioul cu ceas si alarma KM1150 ascunde mai multe specificatii decat ar parea sa aiba la prima privire. Dispozitivul nu iti permite doar sa te bucuri de muzica, dar si impresioneaza prin functionalitate. Portul USB nu este doar pentru a asculta muzica de pe diverse medii de stocare, ci iti permite sa incarci si dispozitive externe (cum ar fi telefonul mobil).
km1150-html-3.jpg
Asculta muzica
Dispozitivul are porturi Aux-in, USB si Bluetooth. Astfel, functiile sale vor satisface si cei mai pretentiosi utilizatori. Noul radio cu ceas Kruger & Matz iti ofera posibilitatea de conectare cu dispozitive externe si sa asculti muzica in functie de dispozitia pe care o ai. Indiferent daca preferi o conexiune cu fir sau nu, KM1150 iti sta la dispozitie.
km1150-html-4.jpg
Robust si modern
Radioul cu ceas KM1150 se remarca prin originalitate. Carcasa robusta din aluminiu ii ofera un aspect modern, iar liniile usor rotunjite ii subluiniaza unicitatea. Dispozitivul va fi pe placul pasionatilor de echipamente audio-video, dand dovada de bun gust si distinctie.
 
Fișa tehnică
Display LCDDa
RadioFMDa
Memorare posturi radio preferateDa
Bluetooth audio2.0
port USBDa
AuxJack 3,5 mm
Putere de iesire (RMS)2 x 3W
Functii Alarmă duala, snooze, dispozitiv cu port USB de încărcare
Constructiecarcasa din aluminiu
Alimentare220-240 V / 50-60 Hz
Alimentare de la bateriiBaterie CR2025, alimentarea pe baterie este utilizata doar pentru a mentine memoria ceasului pe durata intreruperilor tensiunii retelei
Dimensiuni (WxHxD):184 x 92 x 55 mm

Scrieţi o recenzie

Radio cu ceas KM 1150
  • Radio FM
  • Bluetooth 2.0
  • Aux-in, post USB
  • Memoreaza 20 statii radio
  • Ceas alarma

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii(1)
2017-05-08
Foarte bun si util.

Numai cuvinte de lauda pentru acest dispozitiv. Il folosesc de aproape 2 ani. Singurul inconvenient este imposibilitatea de a distinge afisajul pe timp de zi. Ecranul este slab luminat si reflecta mediul. In rest, numai de bine.

  • A fost acest comentariu util pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

Scrieți-vă părerea!

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu